Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка відома своїми шпагатами, часто викладає на своїй сторінці в Instagram фото і відео зі своїх балетних тренувань. Однак цього разу російська зірка здивувала користувачів і опублікувала відео своєї дочки, яка танцює.

Так, зіркова мама поділилася зі своїми підписниками фотографіями і відео, на яких відображена її дочка Аріадна. Дівчинка, як і мама, захоплена танцями, правда сучасними, а не балетом. Крім танців, Аріадна займається вокалом і верховою їздою. "Дочка запалює", — поділилася думкою Анастасія Волочкова.

Мабуть, усвідомлюючи, яка хвиля негативу може піднятися, і намагаючись захистити від цього своє чадо, Анастасія відключила можливість залишати коментарі під відео. Проте, користувачі знайшли, де залишити свої коментарі, а саме на сторінці самої Аріадни. Підписники дівчинки набагато більш прихильні, і відео їм сподобалося.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Волочкова похвалилася подарунком за півтора мільйона доларів. Розкішну коштовність балерині ще влітку подарував коханець. Тепер він оновив кільце, прикрасивши його більш великими каменями. Анастасія Волочкова сприймає подарунки як своєрідну «винагороду» за роки, віддані балету.

Новий бойфренд Анастасії Волочкової у своєму прагненні порадувати кохану, знову не вдарив обличчям у багнюку: цього разу він лише злегка оновив вже подароване на честь перемоги збірної Росії над Іспанією кільце. Відомий ювелір Андрій Ананов підтверджує, що колечко і справді цінне: «Думаю, вартість сапфіра на цьому кільці близько десяти тисяч доларів за карат. Виходить, цей камінь коштує мінімум 700-800 тисяч доларів, а то і більше - близько мільйона доларів».

Анастасія Волочкова

Тепер, коли невеликі діаманти, що обрамляють 70-каратний сапфір, були замінені на більш великі, вартість коштовності досягла півтора мільйонів доларів.

Нагадаємо, Волочкову запросили рекламувати заміський клуб.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкову спробували врятувати, але результат оцінили не всі.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова перетворила похорон Кобзона в дике шоу.