Схоже, складне розлучення голлівудських зірок Анджеліни Джолі та Бреда Пітта набирає все нових обертів та дивує новими подробицями скандального екс-подружжя. Втім, ЗМІ активно пишуть, що стосунки знаменитостей починають покращуватися. Чи не надумали Бред та Енжі все наладити?

Про це пише портал "Сlutch.ua"

Два роки тому шанувальників найкрасивішої пари Голлівуду Анджеліни Джолі і Бреда Пітта шокувала новина про їх розлучення. І досі колишні кохані ніяк не знайдуть спільної згоди. Особливо боляче дивитися, як вони, ніби грають у перетягування каната та намагаються відвоювати одне в одного опіку над шістьма дітьми.

У пари підростає шестеро дітей: троє прийомних (13-річна Захара, 14-річний Пакс і 17-річний Меддокс) і троє рідних (10-річні близнюки Вів'єн і Нокс, а також 12-річна Шайло).

День весілля Джолі та Пітта

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Судові тяганини щодо опіки над нащадками не вщухають з моменту оголошення про розлучення. Тільки нещодавно в Мережі обговорювали відбулося судове засідання по справі Джолі-Пітт. Суд повинен був розглянути документ, згідно з яким Бред Пітт отримає право бачитися з дітьми через день (не менше 4-х годин в будні дні, а у вихідні більше 12-ти). Слухання має відбутися 21 серпня, але його перенесли. Західні джерела повідомили, що це сталося, так як зірки вирішили залагодити всі між собою.

Бред та Джолі

За даними американських таблоїдів, Анджеліна Джолі запропонувала Пітту розібратися у всьому особисто, щоб не привертати увагу до цієї справи ЗМІ та світову громадськість. Вона вважає, що якщо обидва хочуть мирного і спокійного існування для своїх дітей, то зі стану конфлікту потрібно перейти до більш спокійних відносин.

Ймовірно саме для цього Бред Пітт навідався до будинку Енджі.

"Анджеліна вирішила, що настав час спробувати залагодити ситуацію, і для Бреда це стало великим полегшенням. Він повністю відкритий до цієї пропозиції. Бред прагнув до мирного розв'язання конфлікту на протязі всього процесу, і, здається, тепер пара досягла того моменту, коли вони можуть разом створити більш спокійну обстановку для дітей", – поділилось з західними журналістами джерело.

Багато шанувальників визнали цей жест з боку Джолі, як крок назустріч до примирення. Затамувавши подих, вони чекають фіналу цієї історії. Втім, навіть той факт, що вони пішли назустріч один одному не може говорити про відновлення стосунків між зірками.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі таємно вийшла заміж.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Джолі вигадала, як відібрати у Пітта дітей.

Також портал Знай.ua писав, Анджеліна Джолі зізналася в почуттях до Бреда Пітта.