Популярна українська співачка Світлана Тарабарова вперше після пологів, які пройшли два тижні тому, показала фото, де видно її фігуру.

На знімку артистка красується в чорному платті. Фотографію виконавиця оприлюднила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Я мріяла одягти цей сарафан з травня місяця. Мами мене зрозуміють і не тільки мами", - прокоментувала фото Тарабарова.

Шанувальники в захваті від фігури співачки і пишуть, що після пологів виглядає артистка дуже добре.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Яка худенька, просто красуня", "Добре виглядаєте!", "Яка ви красива", "Знайомо, тільки я мріяла одягти джинси. Дуже добре виглядаєш", "Світлана, фігура шик, ніби й не була вагітна. Красуня", "Така струнка! Як ніби не народжувала! Дуже красива, сарафан пасує!", - пишуть захоплені передплатники.

Нагадаємо, неділю, 9 вересня, популярна українська співачка Світлана Тарабарова вперше стала мамою. Не встигли шанувальники звикнутися з радісною новиною, як артистка піднесла ще один сюрприз, цього разу творчий: у мережі з'явилася нова україномовна пісня "Добре серце".

За інформацією ЗМІ, Світлана народила первістка в 23:25 в одній з київських приватних клінік. Хлопчика назвали Іваном, зріст - 55 см, вага - 3,760 кг.

Також ми повідомляли, що українська співачка Світлана Тарабарова, яку зовсім нещодавно виписали з пологового будинку, розповіла шанувальникам про те, як вона себе почуває в перші дні материнства. Тарабарова заявила, що вона повністю задоволена своїм новим статусом і дуже щаслива.

Світлана також розповів, що спочатку боялася реакції улюбленої собаки на появу малюка, побоюючись, що тварина буде ревнувати.

Нагадаємо, Тарабарова дала жінкам слушну пораду: завжди зберігати спокій поряд з немовлятами, тому що вони вбирають все емоції.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", українська співачка Світлана Тарабарова, яка практично до останнього приховувала свою вагітність, днями стала мамою.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська телеведуча показала українцям танець з новонародженою донькою.