18 вересня друзі Максима Галкіна та Алли Пугачової відвідали розкішне свято знагоди маленького ювілею їх двійнят. У мережі з'явилися численні фотографії з винуватцями торжества, в тому числі, і з їх зірковою матусею, вигляд якої не на жарт налякав фанатів.

Не дивлячись на те, що Алла Борисівна виглдядала досить ефектно у леопардовому вбранні, втім одна деталь одразу ж кинулас в очі уважним шанувальникам. в мережі відзначили, що зірка надто схудла, до того ж за такі короткі терміни.

Колеги по цеху стали хвилюватися. Алла Борисівна завжди була жінкою з формами, саме до цього образу вже всі звикли. Тим більше, що у неї ніколи не виходило схуднути. Численні візити до дієтологів і навіть спеціалізовані клініки ніколи не допомагали. І раптом такий ефект!

Одним з перших зовнішній вигляд співачки прокоментував актор Стас Садальський. "Мабуть, вона вже инсулінозалежна. Діабет не щадить нікого!" - заявив він.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Правда, потім відомий пліткар відмовився від своїх слів:

"Так не говорив я ні про одну з чудових співачок! Я вже втомився від усього цього. Ну, звідки мені знати, що Долина розлучилася, що у Пугачової діабет. Якщо хтось хоче нехай якийсь слух, відразу посилаються на Садальського, ніби я істина в останній інстанції. Нічого я не говорив про Пугачову, взагалі не знаю, що з нею, як там", - додав Садальський.

А от близька подруга алли Борисівни, бізнеследі Аліна Редель розповіла, що насправді співачка відмовилася від солоного, солодкого, а також перестала вживати мучне, от тому і такий ефект. Крім того, традиційно співачка раз на тижджень влаштовує собі розвантажувальний день.

Сама Пугачова зізнається, що головним стимулом добре виглядати стали її діти.

"Сцена лікує, діти молодять. Дуже хочеться для своїх дітей виглядати моложавою мамою, а не бабусею", — зізналась Алла Пугачова.

Нагадаємо, Аллу Пугачову застукали в обіймах молодого блондина за спиною в Максима Галкіна.

Як раніше повідомляв Знай.ua, старша донька Алли Пугачової Крістіна Орбакайте все більше вільного часу проводить у компанії Філіпа Кіркорова.

Раніше портал Знай.ua писав, що нещодавно у Москві Алла Пугачова з'явилася на прем'єрі кінокартини "Кислота" в образі, котрий викликав чимало асоціацій у шанувальників.