Популярний російський блогер Олена Міро розкритикувала співачок Ольгу Бузову і Риту Дакоту за їх поведінку після розлучень. Про це повідомляє портал "Дни.ру".

Зазначимо, що Дакота перебувала у шлюбі зі співаком Владом Соколовським, а Ольга Бузова була заміжня за футболістом "Локомотива" Дмитром Тарасовим.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

"Звичайно, огидно дивитися на ту ж співачку Дакоту, яка залила соплями соцмережі, розповідаючи, як їй погано, що чоловік пішов. Не менш огидна і Бузова, яка 18 років страждала за Тарасовим", - написала Миро в своєму ЖЖ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

В підтвердження свого вислову вона згадала співачку Віку Дайнеко, яка після розлучення "вилившу цистерни бруду, який вона терпіла, будучи в шлюбі".

Ольга Бузова
Ольга Бузова

При цьому Міро не стала займати позицію тих, хто після розлучення намагається не ділитися подробицями особистого життя з оточуючими. У приклад вона привела Юлію Ковальчук, у якої, як вважає блогер, є якесь темне минуле, пов'язане з короткостроковими романами з багатими людьми.

Нагадаємо, днями Ольга Бузова приїхала на концерт в суворе російське місто Челябінськ. За традицією співачка та її команда отримали безліч подарунків від шанувальників. Серед звичних презентів був один незвичайний, яким Бузова поспішила похвалитися в соціальній мережі.

Так, челябінський хокейний клуб "Трактор" подарував ведучій "Дому-2" фірмову футболку з її прізвищем і назвою спонсора команди – заводу "Конар". Співачка похвалилася подарунком у своєму аккаунті, подякувавши ХК "Трактор" за "любов і підтримку".

Також ми писали, що зйомки шоу "Заміж за Бузову" погано позначилися не лише на емоційному здоров'ї співачки і зірки реаліті, але і на її зовнішньому вигляді, як зазначають прихильники.

Нове фото Бузової, яке та виклала в свій профіль в Instagram вкрай налякало фоловерів.

На знімку знаменитість одягнена в зелене ефектне плаття, як зазвичай, схрестивши ноги.

Нагадаємо, Ольга Бузова прощається з фанатами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" фанати виявили у Бузовій слоновість ніг і сліди старості.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Бузова знову скасовує концерти. Що стало причиною таких радикальних заходів?