Ведуча Регіна Тодоренко, яка зовсім скоро вийде заміж за російського співака Влада Топалова, розповіла про темну сторону минулого свого нареченого, а також про те, як і де вони познайомилися.

Відомо, що Влад боровся з наркозалежністю чотири роки, про що неодноразово розповідав сам. Зараз, за словами Регіни, все в минулому:

Топалов і Тодоренко
Топалов і Тодоренко

"Насправді ми про це багато розмовляли. Він дійсно перегорнув цю сторінку і добре, що я його знаю таким, яким я його знаю. Тому що іншим я його не бачила, не відчувала. Зараз він для мене дуже хороший хлопець, з яким я відчуваю себе настільки комфортно, наскільки не відчувала ні з одним чоловіком. Ось це для мене важливо зараз. А те що було, слава Богу, воно пройшло. І воно мене не стосується. Це дуже круто, я бачу, що людина готова йти далі. Мені іноді здається, що він взув чоботи-скороходи і готовий бігти, мчати, щоб робити для мене все", – розповіла Регіна Каті Осадчій.

Крім цього Регіна зізналася, що з Владом вони разом живуть вже майже рік, а познайомилися вони на сцені театру, коли разом грали в одній виставі чоловіка і дружину.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Регіна Тодоренко і Влад Топалов
Регіна Тодоренко і Влад Топалов

"У мене в принципі швидко відбувається. Я цьому рада, що так все динамічно, інтенсивно і я щаслива, що поряд зі мною така людина. Коли знаходиш свою людину, все відбувається дуже швидко", – пояснила Тодоренко.

Як ми раніше писали, цього тижня 28-річна українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка живе в Росії і незабаром стане мамою, виявила у своєму автомобілі подкинутое варене яйце, яке, якщо вірити прикметам, символізує підклад або псування від недоброзичливців.

Влад Топалов
Влад Топалов

Про це дівчина повідомила в Stories на своїй сторінці в Instagram і запитала у підписників, що це могло б означати.

"Люди добрі, я знайшла в машині яйце і не знаю звідки воно. Може ви підкажете — це пристріт або порча? Що це може бути?".

Нагадаємо, Тодоренко образила азіатів одним рухом руки.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Топалов залишився без ока, захищаючи вагітну Тодоренко.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що вагітна Тодоренко суне в рот що ні попадя.