Українські зірки завжди намагаються виглядати непервершено, проте іноді з "красою" можна і переборщити. Це нагядно демонструють найпопулярніші нині представниці шоу-бізу.

Звичайно ж знаменитості звертають за допомогою до стилістів. Однак їхні образи часто не збігаються з думкою шанувальників.

Останні не соромляться тримати свою думку при собі і закидають фаворитів ганеьними коментарями.

Так, наприклад, співачка Лобода продемонструвала шанувальникам фотографію в короткому синьому сукню з блискучої синьої тканини і незрозумілим фасоном. Як виявилося, зірка придбала сукню від Gucci за чотири тисячі євро.

Світлана Лобода

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А на прем'єру мультфільму "Эмоджи" українська співачка Оля Полякова вибрала дуже відвертий наряд, який вкрай не сподобався фанатам. Шкіряний короткий топ, рвані джинси екстравагантного покрою з просвічує білизною і рожеві пухнасті тапочки нікого не залишили байдкжим.

Оля Полякова

Фанатам Ані Лорак не припав до душі її досить помірний спосіб — на фото співачка одягнена в топ, розшитий золотистими паєтками, а також масивний золотий ланцюг. Крім того, Лорак на знімку з досить яскравим вечірнім макіяжем і стильною укладкою.

Ані Лорак

"Така Стрьомна", "Ці бридкі прикраси і одяг роблять її схожою на повій, реально! Дуже убого", "Ані в образі нічного метелика!" Химерні прикраси і топ "щоб всі бачили на чому я будувала кар'єру", - прокоментували фанати.

А популярна співачка Настя Каменських, мабуть, побила власний антирекорд. На конкурсі "Міс Україна 2018" вона постала в досить дивному образі — бежевий облягаючий комбінезон і коротке біле болеро, яке на заході носила скоріше, як шарф. Образ доповнила срібним поясом з ініціалами NK і цепьями, а також високими бежевими ботфортами на високому масивному каблуці.

Настя Каменських

"Майже Лоліта Мілявська", "Який жах!!!", "Напевно на рибалку?", "Який жах!", "Це жахливо, здається, ви знову одужали", "Фу, це найбільш невдалий образ, що я коли-небудь бачила!", - написали фанати.

Ганна Седокова ж не тільки увігнала в фарбу чоловічу половину своїх шанувальників, але й досить скомпрометувала своїх трьох маленьких дітей, мовляв, потім їм буде соромно за свою матір. Жінка опублікувала фотографії у відвертому БДСМ-вбранні.

Анна Седокова

Нагадаємо, зірка з Бердянська прикрасила обкладинку всесвітньо відомого глянцю.

Як раніше повідомляв Знай.ua, розповніла Каменських налякала фанаті невдалим образом.

Раніше портал Знай.ua писав, що невдалий знімок батька зробив дівчину зіркою соцмереж.