Українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і працює в Росії, розбурхала фанатів новим фото.

Ані Лорак
Ані Лорак

Мало того, що співачка постала у напівоголеному вигляді, так ще й узялася рекламувати російський ресторан.

На своїй сторінці у соцмережі зірка опублікувала чергове відверте фото, на якому красується в халаті з оголеним плечем. В руках у співачки тарілка з салатом.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Обожнюю салати і легку їжу, а ще коли усе це красиво розміщено на тарілці. А які страви подобаються вам?", – запитала під фото запроданка.

"Плече обов’язково оголювати треба було?", "Халат, напівголе плече. І куди ж без тарілки. Фу!", "Цицьку треба було оголити", "Симпатична, але халат – це домашнє. Навіщо виносити з хати. У трусах можна, теж нічого вийшло б", – присоромили співачку користувачі.

Однак одного фото Лорак здалося мало. Вона порадила своїм підписникам пообідати в її улюбленому ресторані у Санкт-Петербурзі.

"Тепер у мене є моє улюблене місце – новий ресторан здорового харчування", – похвалилася Лорак.

Остання фраза обурила читачів. Багато вважають це принизливою​ ​рекламою, тим більше, що повідомлення Лорак рясніє хештегом росыйського ресторану і власника.

"Як же борщ український?", "З князі в грязі!", "Нижче плінтуса прямо", "Скоро на паперть", "Не соромно? Чи такі сорому не мають?", – пишуть підписники.

Нагадаємо, відома українська співачка Ані Лорак, яка активно будує кар'єру і живе в Росії, знову потрапила під ураган критики з боку своїх улюблених шанувальників.

Ані Лорак
Ані Лорак

Українська красуня в Instagram виклала фото на якому вона зображена в масивних золотих прикрасах та блискучому топіку.


Як писав раніше Знай.ua, відома українська співачка Ані Лорак, яка сильно переймається через зраду свого чоловіка, виклала в Instagram нове миле фото в золотистому піджаку.

Українська красуня вирішила не робити пост порожнім і додала коментар з дуже глибоким змістом: "Внутрішня непохитна віра в добро – невичерпне джерело нашої сили".


Також Знай.ua писав про те, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий образ і улюблену пору року.