Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість вирушила до Мілана і вирішила не сильно заморочуватися з вибором вечірнього вбрання. Дівчина прийшла в ресторан в піджаку на голе тіло, який не сильно прикрив її принади.

"Мілан", - коротко підписала кадр Ратаковскі. За добу фото набрало майже 1,5 млн. лайків, проте фанати розділилися на два табори. Одні захоплювалися сміливістю моделі, інші ж почали розпитувати Емілі де її одяг і відзначати, що це не зовсім нормально в пристойному суспільстві.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону. Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників. А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще