Відома українська співачка, учасниця проекту "Танці з зірками" Леся Нікітюк засмутила прихильників у Instagram. Виявляється, нещодавно у знаменитості в родині стався траур. Так, в неділю, 23 вересня артистка попрощалася зі своїм дядьком. Жахливу новину Леся дізналася незадовго до ефіру шоу і поділилася болем у Stories.

"Сьогодні в моїй родині траур... Помер мій рідний дядько! Але життя таке, що треба одягати маску і робити "шоу щасливих людей"... Спи спокійно, дядя Юра!" – коротко написала сумну новину Нікітюк.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.