Ольга Бузова після концерту в Челябінську отримала масу критики на свою адресу від користувачів соцмереж.

Бузова не захотіла виходити після концерту до дітей, які принесли їй створені власними руками подарунки та квіти. Така інформація стала відома з соціальних мереж.

Діти були засмучені через те, як вчинила Ольга з ними, зізналися очевидці в мережі.

"Зазналась, якщо навіть до дітей не хоче виходити", - розповіла мама дівчинки, яка прийшла на виступ свого кумира.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Глядачі, до того ж розповіли, що Бузова запізнилася з виходом на сцену на 45 хвилин і не попросила вибачення. Челябінці також повідомили, що зірка засмутила їх виконанням пісень під фонограму.

Нагадаємо, раніше стало відомо про ще один незвичайний випадок під час виступу Бузової в Челябінську. Як зазвичай, зірка і її команда отримали багато подарунків від фанатів. В числі отриманих презентів був і вкрай незвичайний, про що Бузова відразу ж розповіла в соціальній мережі. Так, подарунком виявилася фірмова футболка з прізвищем Ольги і назвою спонсора команди - заводу "Конар".

Багато користувачів не зрозуміли, в чому справа і вирішили, що Ольга стала фанаткою бійця Конора. Один з прихильників навіть попросив Бузову зробити пост, в якому б вона розповіла, що не є прихильницею Конора, щоб припинити війни в коментарях.

А ось ще один пост Ольги здивував її підписників, а також розсмішив. Дівчина розповіла, як вона хотіла б зробити цей світ краще, і як добре жилося раніше без інтернету і життя напоказ. Користувачів насмішило бажання Бузової, якак вічно сидить в Інстаграмі, періодично відключатися від потоку інформації, адже дівчина на даний момент претендує на звання найпопулярнішої росіянки в Інтернеті.

Крім цього, стало відомо, що зірки шоу-бізнесу готують Ользі страшне випробування.

Нагадаємо, раніше "Знай.UA" писав про те, що Бузова зганьбилася дешевим нарядом з Інтернету.


Також "Знай.UA" повідомляв про переживання фанатів з приводу емоційного стану Бузової.