Аніта Луценко - це спортсменка, фітнес-тренер, ведуча, щаслива жінка і молода мама, яка допомагає і навчає людей любові до свого тіла. Український інструктор зі схуднення, яка засвітилася на телепрограмі національного аналога американського шоу «The biggest loser» - «Зважені та щасливі», тепер є одним з найбільш затребуваних у своїй сфері тренером-гуру.

Аніта допомагає і навчає людей любові до свого тіла
Аніта допомагає і навчає людей любові до свого тіла

Сім'я

Аніта - корінна киянка, яка народилася 11 березня 1984 року в родині, далекій від спортивної тематики. Батько дівчинки, Валерій Юрійович (національність - сирієць) в 16 років переїхав до Києва, де і зустрів майбутню дружину, Людмилу Миколаївну, родом із Сибіру, ​​а згодом у них з'явилося двоє діток: Аніта і Антон. Папа Аніти працює адвокатом, а мати займається дизайнерськими розробками інтер'єру, і за освітою - інженер-конструктор. Брат пішов по стопах батька, і пов'язав свою долю з юриспруденцією. Аніта - справжнє ім'я дівчини по паспорту, бабуся-татарка Махмадуліна Мінізіфа Мендібаева хотіла назвати внучку Анісею, але мама назвала доньку незвичайним, співзвучним з брата, ім'ям.

Аніта народилася в сім'ї, далекій від спортивної тематики
Аніта народилася в сім'ї, далекій від спортивної тематики

Дитинство брата і сестри пройшли в бійках і сварках, але з дорослішанням вони стали один одному кращими друзями і помічниками. Антон, крім захоплення юриспруденцією, також виявляв великий інтерес до веб-програмування і розробки, в чому дуже допоміг Аніті з її проектом по схудненню WowBody, вона взяла брата на роботу, і він займається онлайн підтримкою сайту.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Аніта - справжнє ім'я дівчини по паспорту
Аніта - справжнє ім'я дівчини по паспорту

Біографія та кар'єра

Зовсім малятком, коли Аніті було чотири роки, вона почала відвідувати школу художньої гімнастики Ірини Дерюгіної, так як до дизайнерської майстерності, яку прищеплювала мама, у дитини зовсім не було таланту. У тому ж віці дівчинка відвідувала уроки малювання, за настановою матері, і деякі її роботи навіть брали участь у виставках, але більшої пристрасті, ніж спорт, у дівчинки ніякий пензлик в руках не викликав. Ірина Дерюгіна, наставниця Аніти, свого часу була гімнасткою номер один в СРСР, вигравши всі можливі нагороди змагань, була вчителем багатьох чемпіонок світу. Згодом, зі спрагою і завзяттям дівчинки до різного роду спортивних занять, в спортивно-хореографічному ансамблі «Візінова» Аніта опанувала різні напрямки танцювальних па, професійно освоїла аеробіку.

В чотири роки вона почала відвідувати школу художньої гімнастики
В чотири роки вона почала відвідувати школу художньої гімнастики

Починаючи з дев'ятирічного віку і аж до 2002 року, Аніта Луценко бере участь і перемагає у своїх перших спортивних конкурсах в межах міста, країни, а після - цілої Європи! Аніту тренують Ольга Пасічна та Сергій Зика, під керівництвом яких вдосконалюється художня гімнастика спортсменки і вона досягає рівня майстра спорту в спортивній аеробіці, займає місце срібного призера чемпіонату Європи. Деякий час спортсменка брала участь в шоу-балеті хореографа-постановника Костянтина Томільченко, де була сірою мишкою на підтанцьовці відомих українських артистів.

Аніта займає місце срібного призера чемпіонату Європи
Аніта займає місце срібного призера чемпіонату Європи

Аніта з юних ніжних років зрозуміла своє покликання - спорт. Тому при виборі вищої освіти вона ні хвилини не сумнівалася і з успіхом закінчила Національний університет фізичного виховання і спорту України за спеціальністю «Олімпійський і професійний спорт». Спортсменка також може похвалитися дипломом магістра з відзнакою на тему організації спортивних свят і сертифікатом спеціаліста з пілатесу.

Спортсменка також може похвалитися дипломом магістра з відзнакою
Спортсменка також може похвалитися дипломом магістра з відзнакою

У 17 років вона вчиться в інституті, і паралельно з цим проводить групові заняття в «Спартаку» зі степ-аеробіки і тренує клієнтів спортклубу «Пума» на Оболоні. Таким чином дівчина показала, як не просто, але із завзятістю і працьовитістю, можна досягти висот своїми стараннями.

Аніта опанувала різні напрямки танцювальних па, професійно освоїла аеробіку
Аніта опанувала різні напрямки танцювальних па, професійно освоїла аеробіку

Визнання і популярність майстру спорту і фахівцю по схудненню Аніті Луценко принесла участь в передачі телеканалу СТБ «Зважені та щасливі». Всенародна любов і різкий сплеск слави допомогли спортсменці показати себе і затвердити свої власні програми по зниженню ваги і харчування, використовуючи ефективні комплекси вправ, доступні і зрозумілі кожному. Особливого ​​схвалення публіки молодий тренер домоглася, завдяки переможцю першого сезону програми Миколі Ворошнову. Чоловік, спираючись на методики схуднення і правильного харчування, враховуючи поради і рекомендації, розроблені Анітою, зміг схуднути на 85 кг. Таким чином, Ігор Обухівський програв противнику-тренеру Луценко, так як не зміг перевищити блискучі результати її підопічного.

Визнання тренеру принесла участь в передачі телеканалу СТБ «Зважені та щасливі»
Визнання тренеру принесла участь в передачі телеканалу СТБ «Зважені та щасливі»

У 2011 році Аніта була запрошена в якості тренера, а в 2017 - на роль ведучої телепрограми «Зважені та щасливі». Під час сьомого сезону передачі фітнес-інструктор пішла з незвичайної причини: на річницю відносин чоловік подарував Аніті квитки в Індію, і вона покинула зйомки на цілий місяць для навчання йоги. Після невеликої відпустки дівчина повернулася на передачу в якості ведучої, натхненна і наповнена силою і рівновагою, що поселилися в серце.

У 2017 році Аніта була запрошена в якості ведучої «Зважені та щасливі»
У 2017 році Аніта була запрошена в якості ведучої «Зважені та щасливі»

Поява Аніти в якості професійного тренера і викладача магії швидкого схуднення зробило її зіркою. Програма «Все буде добре!» на каналі СТБ доповнилася спеціальною спортивною рубрикою, де Аніта ділиться порадами про правильне харчування, показує жироспалювальні вправи і рецепти, які допоможуть в схудненні, діастазі, секретами про боротьбу з целюлітом, про те, як позбутися і назавжди розпрощатися із зайвими кілограмами, та іншими важливими заняттями для здорового тіла і духу.

Поява Аніти в якості професійного тренера зробило її зіркою
Поява Аніти в якості професійного тренера зробило її зіркою

Великою популярністю користується телепередача «Щоденники схуднення з Анітою Луценко - Красиве тіло вдома». У ній спортсменка ділиться найважливішими аспектами здорового і підтягнутого тіла, що базуються на контролі денного раціону харчування і внутрішній гармонії. До них додаються цікаві міні-програми з незвиними рішеннями, такі як екстрене схуднення зі скакалкою, з якою можна скинути 8 кг за два тижні, і ефективні вправи, що дозволяють будь-кому сісти на шпагат за три тижні. Побудована на своєму власному досвіді дієта Аніти не обмежує вас в їжі, але надає організму стільки сил, скільки потрібно, не перенасичуючи шкідливими продуктами, які можуть піти в зайві кілограми, відмінним прикладом чого є програма «14 днів знежирення». Любителі цукру можуть замінити його на горішки та сухофрукти (для ласунчиків Аніта систематично влаштовує марафон «14 днів без солодкого»), соковиті фрукти вживати потрібно з обмеженням, віддавати перевагу яловичині, білої риби і кролятини, а від копчених ковбас, молока і алкоголю краще триматися подалі, щоб в результаті добитися здорового життя і прекрасної фізичної форми. Про свої програми спортсменка говорить: «Це не дієта, не насильство - це кайфово спокійне життя з реалізацією себе без неврозів, страждань і зайвої ваги.», чим швидше за все і надихає шанувальників на успішні досягнення.

Про свої програми Аніта говорить: «Це не дієта, не насильство - це кайфово спокійне життя»
Про свої програми Аніта говорить: «Це не дієта, не насильство - це кайфово спокійне життя»

Серед випусків «Щоденників схуднення з Анітою Луценко» був представлений комплекс «Т-Тапп», який завоював особливу популярність серед шанувальників. Тереза ​​Тапп - відомий американський тренер, вона працює з моделями і знає, як швидко повернути форму і схуднути дівчатам. Так як манекенниць цінують за габарити, а не співвідношення зросту/ваги, цей метод допомагає прибрати зайві сантиметри з обсягів до 8 см за тиждень! У переліку вправ від Аніти є також безліч інших цікавих і незвичних практик: гімнастика губ для ефекту Анджеліни Джолі, пілатес від застуди, зумба-фітнес, антицелюлітна маска - цукровий скраб, йога для обличчя, схуднення на дивані, фітнес для вагітних.

Фітнес для вагітних від Аніти Луценко
Фітнес для вагітних від Аніти Луценко

У 2018 році майстра спорту зі спортивної аеробіки Аніту Луценко запросили на відому передачу «Танці з зірками», де її партнером став танцівник Олександр Прохоров.

Аніта приймає участь в танцювальному шоу «Танці з зірками»
Аніта приймає участь в танцювальному шоу «Танці з зірками»

Зараз Аніта Луценко працює в якості фітнес-тренера політиків, публічних персон і зірок шоу-бізнесу, і є постійним наставником в елітному спортивному центрі «Софіївський».

Аніта - тренер в елітному спортивному центрі «Софіївський»
Аніта - тренер в елітному спортивному центрі «Софіївський»

Особисте життя

Перший поцілунок на крилах юнацтва п'ятнадцяти років Аніті приніс табір. А ось перше справжнє кохання дівчина зустріла під час навчання в університеті. Фітнес-тренер Роман Грицина був в романтичних стосунках з Анітою протягом трьох років. Незважаючи на те, що їх дороги розійшлися, в даний час колишні коханці підтримують теплі дружні стосунки вже понад 15 років.

У двадцять років Аніта познайомилася з бізнесменом, який подарував їй три роки безхмарних відносин, що завершилися грубою зрадою чоловіка.

Перше кохання дівчина зустріла в університеті
Перше кохання дівчина зустріла в університеті

Вагітність

Дівчина приголомшила шанувальників публікацією в фейсбуці, на фото якої вона вагітна при тому, що незаміжня. Цікаво, що Аніта завжди любила проводити експерименти над своєю зовнішністю, а особливо пристрастилася до різного роду зачісок, і, дізнавшись про вагітність, поголилась налисо. Завжди плоский живіт Аніти округлився тільки на сьомому місяці, за всю вагітність фітнес-тренер погладшала на 23 кілограми. Після пологів, незважаючи на протипоказання кесарева, дівчина займалася вправами, в її раціон входили здорове харчування, що виключає м'ясо, зарядка і йога, що чергуються щоранку.

Всю вагітність Аніта продовжувала тренуватися
Всю вагітність Аніта продовжувала тренуватися

Аніта ділиться, що ніколи не була товста і вперше зіткнулася з метою схуднення для себе. В інтерв'ю вона з посмішкою зізнається, що розмір її живота здавався гігантським, старий одяг зовсім не налізав! Після народження дитини, на розвантажувальних днях, дієтах і тренуваннях, через 90 днів Аніта повернулася в колишню форму, демонструючи бездоганність м'язів і рельєф на животі, підтягнуті сідниці і худі ноги, стверджуючи, що пологи і діти - це не вирок, і фігура вагітної після народження дитини може виглядати надзвичайно. Вся магія полягає в трьох святих умовах, яких не можна не дотримуватися:

  • повноцінне харчування три рази в день;
  • тільки якісна їжа;
  • правило 10%: здорової їжі 90% і трохи нездорових продуктів.

Через 90 днів після родів Аніта повернулася в колишню форму
Через 90 днів після родів Аніта повернулася в колишню форму

Всю вагітність Аніта продовжувала займатися, поступово знижуючи навантаження, а коли вона дізналася, що вагітна дочкою, тут же сама придумала ім'я Мія, яке тримала потайки. Аніта народжувала без ускладнень, а батько дочки був присутній при пологах, йому поклали на груди дочку, і це відчуття, з його слів, перевернуло життя. На сьогодняшній день молоді батьки живуть у повному взаєморозумінні та взаємодопомозі. В інстаграмі Аніти є фото квартири з гарним ремонтом в білосніжних тонах, але зараз пара займається благоустроєм власного будинку для подальшого переїзду.

За вагітність Аніта набрала 23 кг
За вагітність Аніта набрала 23 кг

Незважаючи на гармонію в сім'ї, в мережі так і не з'явилося інформації про те, що зірковий тренер вийшла заміж. Спільні фотографії любителька соцмереж Аніта не демонструє і ретельно приховує особистість свого коханого, залишаючи тільки здогадки, описуючи зовнішність чоловіка, як суміш її тата і улюбленого актора Річарда Гіра. У 2018 році Мії виповнився рік, дитина часто подорожує разом з мамою і прикрашає публікації і новини соцмереж своєю присутністю.

Аніта ретельно приховує особистість батька своєї дитини
Аніта ретельно приховує особистість батька своєї дитини

Цікаві факти

  • Улюблена гастрономічне поєднання Аніти - устриці з шампанським;
  • Тренер страждає на клаустрофобію;
  • Одне з незвичних хобі дівчини - зміна зачіски. Сторінка інстаграм Аніти - сміливе тому підтвердження, на одній фотокартці ви можете побачити її в чорному кольорі з рваною чолкою, на інший - попелястої блондинкою з модним фарбуванням балаяж;
  • Під час вагітності Аніта відвідала вісім країн, і зробила першу подорож з донькою Мією, коли малечі було всього два тижні;
  • Спортсменка захоплюється величезною кількістю занять: плаванням, дайвінгом, батутом, скелелазінням, картингом, фітнесом, тренувальним залом, пілоном, йогою, танцями;
  • Зріст Аніти 170 см, вага 55 кг, параметри 84-63-90 см;
  • Найненависніше заняття - миття посуду;
  • Раз в тиждень, по середах, у Аніти розвантажувальний день - аутофагія;
  • Аніта колись була страшенним кофеманом, але тепер п'є тільки воду і трав'яний чай;
  • У зрілому віці Аніта розповідає, що полюбила писати маслом і часто повертається до цього дитячого хобі;
  • Улюблений актор - Річард Гір і фільм «Красуня» з Джулією Робертс;
  • Аніта - тренер популярної співачки Віри Брежнєвої, а ще один її постійний зоряний клієнт - телеведуча Надія Матвєєва;
  • Інструктор є співавтором книги «Ти просто WOW», в якій зібрані всі інструменти для створення шикарного тіла (купити можна на офіційному сайті);
  • Топ-5 продуктів по корисності і смаку від фітнес-тренера: урбеч, булгур, кус-кус, рисове молоко, насіння чіа.

Cильна та іноді жорстка Aнітa вважає, щo досягти цілі неможливо бeз диcципліни
Cильна та іноді жорстка Aнітa вважає, щo досягти цілі неможливо бeз диcципліни

Аніта - найпопулярніший український тренер, молода мама, експерт по схудненню, інструктор п'яти сезонів і ведуча, енергійна і харизматична дівчина з залізним характером і ідеальними параметрами. Cильна та іноді жорстка Aнітa вважає, щo досягти цілі неможливо бeз диcципліни, посилених тренувань і систематичної наполегливої pобoти нaд coбoю. Творець програми WOWBODY і онлайн програми для жінок Vingo!, співавтор книги для фігури «Ти просто WOW», Аніта провела місяць у вивченні східної практики йоги і 21 день тримала обітницю мовчання в буддистському храмі. Вона справжній бoєць і нe мислить cвoє життя бeз перемог та нoвих звершень, які проповідує, і допомагає сотням людей досягти своєї досконалості.

Фото

Аніта зі своім наставником по танцям Олександром Прохоровим
Аніта зі своім наставником по танцям Олександром Прохоровим

Аніта з великим успіхом займалась в школі художньої гімнастики Ірини Дерюгіної
Аніта з великим успіхом займалась в школі художньої гімнастики Ірини Дерюгіної

Аніта Луценко - співавтор книги для шикарної фігури «Ти просто WOW»
Аніта Луценко - співавтор книги для шикарної фігури «Ти просто WOW»

На річницю відносин чоловік подарував Аніті квитки в Індію
На річницю відносин чоловік подарував Аніті квитки в Індію

Параметри спортсменки - 84-63-90 см
Параметри спортсменки - 84-63-90 см

Аніта - автор безлічі програм тренувань
Аніта - автор безлічі програм тренувань

Архівне фото Аніти з університетських часів
Архівне фото Аніти з університетських часів

Видео

Аніта була тренером і провідною в телепередачі «Зваженні та Щасливі».

Жироспалювальне тренування з Романом Грицина: планка, внутрішня частина стегна, боротьба проти жиру і схуднення на 10 кг за тиждень.

Великою популярністю користується телепередача «Щоденник схуднення з Анітою Луценко».

Аніта Луценко показала, як виглядала, коли набрала 23 кг.

Фітнес-тренер і найхаризматичніший танцюрист - одна з найсильніших пар програми «Танці з зірками», найяскравішим виступом став пристрасний танець аргентинське танго.

Вдруге вагітна Аніта Луценко і рецепт азіатської солодощі - мункейков.

Новини

Як повідомлялося раніше на Znaj.ua, Аніта Луценко показала маленьку Мію. Вона дуже рідко показує сім'ю, але на цей раз зробила виняток.

Раніше Znaj.ua розповіли, як прокачати свій горіх: гарячі вправи з гумкою від Аніти Луценко.

Нещодавно Аніта Луценко поділилася зі Znaj.ua рецептом занадто корисного сочевичного супу.

Znaj.ua вдалося відкрити завісу особистого життя Аніти Луценко, і такого жахливого ставлення нікому не побажаєш.

Посилання

Аніта Луценко - активний користувач публічних мереж, в яких вона викладає якісний і корисний контент з побудови здорового життя і духу, в поєднанні з фотографіями зі світських вечірок, телевізійних зйомок і сімейними знімками з донькою.

Офіційний сайт
Інстаграм
Фейсбук
Ютьюб