Переможниця Національного конкурсу краси "Міс Україна 2018" Вероніка Дідусенко, яку позбавили титулу, виявилася дівчиною позаштатного радника глави Адміністрації президента Геннадія Курочки.

Вероніку Дідусенко дискваліфікована за порушення правил конкурсу, а саме через надану недостовірну інформацію про сімейний стан і наявність дітей. Вероніка залишилась без корони через те, що приховала від комісії інформацію про своє заміжжя та дитину.

Ця інформація моментально облетіла українські ЗМІ, ставши справжньою скандальною сенсацією.

Однак це ще не все, що стало відомо про особисте життя Вероніки Дідусенко. У ЗМІ з'явилась нова інформація про дискваліфіковану красуню. Як виявилось, молода жінка перебуває у стосунках з відомим українським бізнесменом Геннадієм Курочкою. Він -засновник і керуючий партнер компанії CFC Consulting.

На своїй сторінці у Facebook чоловік підтвердив інформацію про те, що він зустрічається з Дідусенко. Також він прокоментував скандал з позбавленням її титулу та повідомив про сина Вероніки від першого шлюбу.

"Так, є дискримінаційний пункт Miss World, згідно з яким учасник не може мати дітей, у Вероніки є чудовий хлопчик 4 роки від першого шлюбу. Саме за цією ознакою материнства і сталася дискваліфікація. Ми будемо гідно боротися не за титул, а за зміну цих "атавізмів", - написав чоловік.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відзначимо, що в профілі у Курочки зазначено, що він є співзасновником Українського кризового медіацентру - прес-центру, що працює в українському будинку на Європейській площі.

При цьому, в липні-2017 р. видання "Українські новини" опублікувало документи, згідно з якими медіаменеджер значився позаштатним радником голови Адміністрації Президента України Ігоря Райніна. При цьому відомо, що Курочка має відношення до іншої компанії - CFC Consulting.

Нагадаємо, у переможниці цьогорічного Національного конкурсу краси "Міс Україна 2018" відібрали корону.

Як повідомляв портал "Знай.ua", головна красуня України витратить призовий фонд у 300 тисяч гривень на підтримку обдарованих дітей.

Також "Знай.ua" писав, в мережі зявилися гарячі кадри нової "Міс Україна 2018".