Відома радянська і російська акторка Наталія Андрейченко, яку мільйони людей упізнають по ролі Меррі Поппінс, прочинила завісу страшної таємниці, яка перебувала під найсуворішим секретом довгі роки. Жінка розповіла, як у 18 років її зґвалтували троє чоловіків.

В ефірі російської телепередачі актриса згадувала, як поверталася пізно ввечері з репетиції у ВДІКу. Дівчина викликала таксі, оскільки їхала в підмосковне селище Долгопрудний. Першим ґвалтівником став водій машини: він вивіз жертву в ліс і напав.

"Це було дуже швидко, дуже різко. У нього були такі відточені рухи, що мені здалося, що він робив це не в перший раз",- розповіла Андрейченко.

Якимось дивом акторці вдалося вирватися: ногою вона розбила лобове скло і видерлась з машини. Втікши далі в ліс, вона зустріла двох хлопців, яких попросила допомогти. Чоловіки прогнали водія і нібито зібралися провести нещасну до будинку, а насправді вдарили по голові, повалили і зґвалтували.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я втрачала свідомість, приходила до тями. Це було довго і дуже-дуже боляче. Вони весь час били мене по обличчю... Я гадаю, вони б мене убили... В якийсь момент я перестала все бачити і розуміти – набряк закрив очі. Я відчула, що вони пішли, і почала повзти. Я повзла і повзла, пробираючись навпомацки. Пам'ятаю ганок, я проникла всередину, відчула чиїсь руки. Це були руки дуже старого чоловіка, він сунув мені склянку з горілкою і все повторював: "Заспокойся, дівчинко". Я відвела від себе склянку і попросила зателефонувати в ментовську", – згадує той страшний вечір акторка.

На ранок батькові, що примчав до лікарні, медики сказали, що обличчя доньки опухло так, що не можна навіть сказати, чи є у неї очі. Обох гвалтівників знайшли, причому дуже швидко. Ними виявилися жителі Долгопрудного Володимир Акулов і Андрій Разанцев. З останнім Андрейченко навчалася в одній школі. Обом дали 18 років колонії суворого режиму. Коли в суді озвучували вирок, Акулов схопився з лави підсудних і почав кричати, що обов'язково помститься. Про те, поніс відповідальність таксист, невідомо.

Нагадаємо, в Києві збоченець жорстоко поглумився над школяркою.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" правоохоронці розшукують злочинця, який в ніч на 2 вересня зґвалтував дівчину.

Також "Знай.uа" писав, що маньяк-грабіжник серед білого дня полює на киянок.