Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість знімалася для еротичного календаря, а тепер з нетерпінням чекає його виходу. Так, дівчина анонсувала дату, позуючи в яскраво-рожевому купальнику і коротенькому топіку у сітку.

"Посміхнись! Я так схвильована, адже мій календар за 2019 рік вийде вже через тиждень!", - порадувала фанатів Чері. За 13 годин апетитний кадр набрав майже 177 тис. лайків, а хтиві фолловери залишилися в захваті. Багато хто писав, що вже не можуть так довго чекати, а також розхвалювали пишні форми Ани.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднається до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.