Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерів в Instagram новим зухвалим чином. Знаменитість позувала в прозорій кофті і шкіряних штанях культового дизайнера Філіпа Плейна. Так, артистка зізналася, що це -її альтер его.

"Моє #альтерего 👤🖤💣 Як у вас з цим?) Упакував його правильно @philipppleinofficial 😎", - похвалилася обновками Брежнєва. Більшості фоловерів кадр припав до душі: "Офігенна ❤️", "Шикарна дівчинка👍", "Чудова , ви красуня!!! Чомусь Марго Роббі нагадуєте ❤️", "Ну тепер в Голлівуд 😎😎😎😋😋😋", "Ваууу Віра ви виглядаєте суперськи!!!! 😍 😍 😍 😍", "Боже..неземна 🌟✨", "Як завжди, пристрасть втіль👍😋😍", "Віра, яка ви шикарна!!! Окуляри супер😎👍🌹💐".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.

А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом і зізналася, що перебуває в гармонії з собою.