Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо. Нещодавно артистка позувала в новому образі з яскравим леопардовим принтом, виконавши пристрасне танго.

За 19 годин красивий кадр набрав майже 87 тис. лайків. Фолловери не змогли пройти повз: "Богиня😇", "Тігріца😄✨💫🔥👍", "найдовші ноги проекту. І прекрасне почуття гумору. Вболіваємо за Вас , Леся!❤️", "Ох, Леопардиця 😍", "Дивлячись на Вас, Лесю, згадуєш себе. Про те як, на етапах життя проходив приниження, через те що ти з маленького села. Але завжди, розправляєш плечі після пережитого і знову вперед. Я Вами захоплююсь. Дякую Вам. Бережіть себе🤘🌺", "Взагалі очманіти фото,на себе не схожа😍", "Леська ну ти вогник як завжди! Умнічка! ❤️👍🏼", "Уф, така гаряча 🔥Леся, богиня 💙", "Красотка! І сукня і зачіска-блиск!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також знаменитість нарешті показала свого партнера по шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.