Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила заступитися за Міс України 2018 Вероніку Дідусенко. Варто відзначити, що новоспечена Міс втратила свою корону після того, як з'ясувалося, що вона одружена і виховує 4-річного сина, що забороняють правила конкурсу. Так, артистка розповіла, що люди все ще живуть у далекому минулому.

"Читаю - Міс Україна втратила свою корону 👑
Заходжу за посиланням. Виявляється що корону в неї забрали, тому що вона приховала від організаторів, що в неї є дитина. Що однією з умов конкурсу була відсутність дітей у учасниць 🤦🏽‍♀️ Читаю це і не можу повірити своїм очам. А кріпосне право точно скасували? Ми що зараз раптом сіли на машину часу дружно і вийшли в далекому минулому? Зрозуміло, що є умови конкурсу , якщо ти не згодна з ними не приймай участь. Зрозуміло, що дівчинка не права, що приховала і я не про конкретний конкурс, мені в цілому цікаво і важливо. У який момент, діти стали каменем спотикання на шляху до мрії?
Я побудувала свою кар'єру в 21 рік залишившись з маленькою донечкою на руках. Мені допомагала мама , мені допомагали Ви, але це стало моєю найбільшою мотивацією в житті ! Без своїх дітей я ніколи нічого не добилася. Вони допомагали і допомагають мені кожну секунду. Стати краще , працювати більше. Невже в наш час такі жорсткі правила у всіх конкурсах краси? Хто знає світову практику і може тут написати про це ? Може ви мені розкажіть ... P. S. Вероніка, не засмучуйся 😘 Просто йди вперед. Найголовніше щастя у тебе вже є, а знаєш, скільки ще буде попереду. Я точно знаю ❤️", - розповіла Седокова. Дідусенко ж була зворушена таким жестом і подякувала за підтримку.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.