Легендарний американський продюсер Гері Куртц, який працював над створенням перших фільмів франшизи "Зоряні війни": епізоди "Нова надія" та "Імперія завдає удару у відповідь", помер у британській столиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання The Hollywood Reporter.

З'явилася інформація, що 78-річний Гері Куртц помер від важкого онкологічного захворювання.

"Завдяки Гері наші історії були втілені в життя, незважаючи на труднощі і важкі умови зйомки. Моє серце зараз з його сім'єю", – прокоментував смерть колеги режисер Джордж Лукас.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мережу вразила зовсім неймовірна інформація. Кобзон був однією з жертв страшного ланцюжку. Все почалося зі смерті Шаїнського.

На зірок, які не прийшли попрощатися наживо зі спільним другом обрушився "Вірус смерті". Тепер невірні друзі, які відмовилися віддати останню шану покійному, вмирають один за одним.

У мережі з'явилася заява медіума на цю тему. Він стверджує, що друзів вражає "вірус смерті" і вони знаходяться в черзі.

Варто нагадати, що актор Ел Меттьюс, відомий за роллю у фантастичному фільмі "Чужі" (Aliens, 1986), помер на 75-му році життя. Про це в понеділок, 24 вересня. Причина смерті поки з'ясовується. Повідомляється, що 75-річний актор помер у своєму будинку в Іспанії, його тіло знайшов сусід.

Ел Меттьюс здобув популярність завдяки ролі сержанта Ела Эйпона у фільмі Джеймса Кемерона "Чужі". Артист також знімався в таких відомих фільмах, як "Супермен 3" (Superman III, 1983), "Регтайм" (Ragtime, 1981), "П'ятий елемент (The Fifth Element, 1997), "Завтра не помре ніколи" (Tomorrow Never Dies, 1997).

Нагадаємо, помер легендарний український поет.

Як повідомляв Знай.uа помер творець кабельного телебачення.

Знай.uа писав, жителі Землі вимирають рекордними темпами, і справа не в хворобах.