Не так давно популярна українська співачка і головна суперблондинка нашої країни Оля Полякова приміряла статус самої королеви Єлизавети II. Зірка втілила цей образ у фотосесії для глянцю "Viva!" разом з двома доньками і кількома козами.

Також Полякова поміркувала в інтерв'ю про старість і розповіла, як могла вийти заміж і не стати співачкою.

Полякова з доньками і собакою

"Якщо б у свій час... я вийшла заміж за чоловіка, який кликав мене вийти заміж і виїхати з ним в іншу країну, я б не стала співачкою, а була б нещасною фрау з трьома дітьми і кухнею. І мені здається, вона (тобто я) була б зовсім божевільною. Але я хотіла стати співачкою і розуміла, що в запропонованих обставинах це було б неможливо", - пояснила вона.

"Хочете ви того чи ні, але ... ви постарієте. У будь-якому випадку, рано чи пізно це станеться. Швидше за все, одночасно зі своїми подругами. Ну, можливо, на пару років пізніше, якщо захопитеся якимись технологіями. Але, в будь-якому випадку, ви постарієте", - сказала Оля.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Полякова

При цьому співачка додала, що очі завжди видають справжній вік людини, незважаючи на відмінні фізичні дані.

"Мало того, як би молодо і підтягнуто не виглядала ваша дупа, очі завжди видадуть ваш реальний вік. Ось я, начебто, непогано виглядаю, і така вся з себе молоденька, але при цьому, мені ще жодного разу не вдалося нікому впарити, що мені 25", - зазначила співачка.

Полякова на обкладинці Viva!

Ще Полякова підкреслила, що ніхто нікому нічого не винен і дуже важливо залишатися вірним собі.

"Я тільки зараз зрозуміла... що людина нікому нічого не повинна. Тільки в свої 30 з хвостиком ти усвідомлюєш. Ясно усвідомлюєш: ти приходиш у це життя один і йдеш один. І ти не повинен ні батькам, ні дітям, ні чоловікові або дружині, ні родичам... ти повинен тільки собі! Тому що ти у себе один. І я зараз не про егоїзм, а про те, що коли людина займається своєю життям, у неї немає часу на те, щоб псувати його іншим. Ясна річ, що потрібно піклуватися про батьків, звичайно, що треба дбати про дітей. Але життя своє покласти до ніг іншої людини - повна дурниця! Покладіть життя до своїх ніг", - заявила Оля.

Нагадаємо, Полякова зізналася, чому не боїться втратити чоловіка і появи у нього "бурхливого життя".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова показала знімок з недавнього конкурсу своїх пародій у київському торговому центрі.

Також портал Знай.uа писав, що Полякова поставила фанатів перед нелегким вибором.