Голлівудський актор Джим Керрі нещодавно розповів про те, що знявся в серіалі "Жартую" в дуже незвичайній сексуальній сцені.

Про це пише The Daily Mail.

Як повідомляється, в серіалі його екранна партнерка - це дівчина, яка хворіє на онкологію. У свою чергу Керрі зіграє зірку дитячих передач, який переживає жахливий період свого життя.

В одній зі сцен персонаж Джима знайомиться в лікарні з дівчиною, яка хвора на рак, і займається з нею сексом. Відзначається, що фільм повинен бути досить важкою драммой: через затяжну депресію Керрі відмовляється грати ролі в комедіях.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Джим Керрі повертається на екран після двох років мовчання.

Можливо, причиною довгої відсутностності його на екранах став судовий розгляд, пов'язаний з передчасною смертю його молодий коханої, а може, зірка просто активно готував новинку.

Так, днями 56-річний артист вийшов у світло, щоб представити свій новий ситком. Після дворічної перерви зірка фільму "Ейс Вентура" повертається на екрани. Артист виглядав приголомшливо, з'явившись на червоній доріжці під час прем'єри. Про це пишуть американські ЗМІ.

У новому американському комедійно-драматичному телесеріалі Керрі склали компанію такі відомі особистості, як Джуді Грір і Кетрін Кінер. 43-річна Джуді виконує в проекті роль колишньої дружини персонажа Джима. 59-річна Кетрін зіграла роль сестри Керрі у новому серіалі.

Телесеріал "Kidding" розповідає історію Джеффа – ікони дитячого телебачення, джерела доброти і мудрості для вразливих молодих умів Америки, у яких є проблеми з батьками.

Нагадаємо, легендарний Джим Керрі вразив світ новим талантом.

Як повідомляв Знай.ua, американський актор Джим Керрі заявив у вівторок, 6 лютого, що видалив свою сторінку на Facebook через "російського втручання" у вибори.

Також Знай.ua писав, суд виправдав голлівудського актора Джима Керрі, якого звинувачували в причетності до загибелі його дівчини. Як відомо, Катріона Уайт наклала на себе руки відразу після розриву відносин із зіркою.