Після швидкого завершення популярного фентезійного серіалу "Гри престолів" творці не збираються так просто відмовитися від своєї дійної корови. Так, крім зйомок пріквелів і спін-оффів, у режисерів з'явилася оригінальна ідея показати шанувальникам декорації, в яких знімався проект – звичайно за гроші. Про це повідомив screenrant.

Як розповідають організатори, туристи зможуть найближчим часом відвідати замок Вінтерфелл, штаб-квартиру Нічного дозору Чорний замок і більшу частину Королівської Гавані.

Крім того, проект під робочою назвою "Спадщина Гри престолів" дозволить фанатам серіалу побачити малу студію Linen Mill Studio з декораціями корабля, Ріверрана і Кручі Кастерлі. Само собою, туристи матимуть можливість детально розглянути предмети інтер'єру, реквізит, зброю, костюми та інше.

Також гостям пропонують на екскурсії дізнатися, як створювався легендарний серіал. Туристам дозволять стати біля об'єктиву справжньої камери. При цьому організатори посилять ефект від відвідування з допомогою використання інтерактивних матеріалів і цифрового контенту.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Враховуючи, що на місця зйомок "Володаря кілець" у Новій Зеландії досі з'їжджаються фанати, можна припустити, що проект "Спадщина Гри престолів" ще довго не дасть забути про сагу. Варто відзначити, що творці серіалу запустять тематичні екскурсії ближче до кінця 2019 року.

Нагадаємо, що автор серії книг "Пісня льоду і полум'я" Джордж Мартін, за якими зняли легендарний серіал "Гра престолів", дав інтерв'ю, прокоментувавши смерть головних героїв.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кіт Харінгтон натякнув, що фінал "Гри престолів" сподобається не всім. Так, заключні епізоди культового серіалу виявляться вельми невтішними.

Також портал Знай.uа писав, що фінальний сезон "Гри Престолів" слід чекати не в 2018 як раніше обіцяли, а навесні 2019. Таке рішення було ухвалене через складність зйомок. Як повідомив Беніоффа це найбільший проект з усіх, що коли-небудь робили. Грандіозність розмаху восьмого сезону вибила авторів із плану зйомок.