Український співак і кумир молоді Дмитро Monatik розповів про свою доволі специфічну умову до організаторів його концертів.

Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів.

Так, у райдері співака чітко прописано, що у гримерці зірки завжди повинно бути шість плиток шоколаду: чотири - молочні та дві - чорного".

"Взагалі без шоколаду не уявляю своє життя. Це енергія. Я на сцену без шматка шоколаду не зможу вийти. Дитину в собі забувати ні в якому разі не можна", - розповів Дмитро.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що Monatik, який нещодавно оголосив Stadium Show "Love It Ритм" на НСК "Олімпійський" 1 червня 2019 року, презентував зворушливий промо-ролик майбутнього шоу.

Зірковий артист поділився з прихильниками архівним відео знакових моментів свого життя.

Відео-ряд супроводжує неймовірно чесний і проникливий вірш артиста, який властивий саме Monatik.

Наразі вже відомо, що у перший день літа артист проведе свій перший концерт на НСК "Олімпійський" та представить третій студійний альбом. Крім того на концерті також прозвучать його найбільші хіти.

"Це буде такий вечір, коли тисячі таких різних і таких особливих сердець стануть одним цілим і зазвучать в одному ритмі!" - заявив співак.

Звернення публікуємо мовою оригіналу.

"Так часто то, что перед нами Кажется таким недосягаемым, невозможным, необъятным. Мы сами себя загоняем в рамки И обязательно в приятном так старательно отыщем то, что неприятно. Но Стоит только раз почувствовать, узнать, словить этот безумный ритм Как все сомнения сердитые добреют, тают и уходят. Вот как так в жизни происходит? Объясните? Пестрили разговорами, пугали аналитикой, прогнозами. И слишком. Слишком часто перед нами закрывали двери. Так что теперь не страшно не добраться до мечты. Куда страшнее не попытаться это сделать Не поверить. Не осознать, что все огромные мечты на самом деле наши маленькие цели. Сегодня Олимпийский оказался очень близко Становится минутами все то, что ранее казалось мутными годами. Искренне надеюсь, что Вы с нами!".

Крім того варто додати, що українські зірки Потап і Monatik заінтригували фанів тизером нового спільного фільму "Скажене весілля", який покажуть на великих екранах 4 жовтня 2018 року.

Наразі вже відомо, що продюсером фільму виступив відомий телеведучий Юрій Горбунов. Крім того у зйомках шоу взяли участь Олег Винник, коміки Ліги Сміху та інші популярні артисти.

Скажене Весілля - трейлер.

Нагадаємо, Дорофєєва забула штани вдома, Монатік не помітив.

Як повідомляв "Знай.ua", Дорофєєва показала зворушливе освідчення Монатік.

Також "Знай.ua" писав, що пародія на кліп "Глибоко" підкорила Україну.