Не так давно скандальна українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка зараз живе і активно виступає в Росії, здивувала шанувальників фотографією з таємничим чоловіком.

Знімок з майбутнім чоловіком Гросу опублікувала у своєму профілі в соцмережі Instagram.

"Сумувати - не шкідливо, шкідливо - не сумувати. А вашим відносинам розлука допомагає?", - підписала публікацію співачка.

Варто відзначити, що Аліна "замилила" силует свого нареченого, тому складно зрозуміти, хто на фото. Це сильно спантеличило користувачів соцмережі і викликало чимало питань до дівчини.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Його теж знімати не можна? Там що, теж Соколовський?", "Там Джастін Бібер", - жартують шанувальники співачки.

При цьому багато хто подумав, що хлопець помер і розлука, про яку пише Гросу – це трагічна смерть коханого.

"Помер????", - запитує один з користувачів. "Дожартуєтесь", - відповідає співачка. "Я нормально до вас ставлюся! Це було просто питання! Жартувати я не збирався", - пише той же підписник. "У такому випадку - не хвилюйтеся. Живий, міцний, здоровий. Після весілля - покажу", - запевнила Гросу.

Крім того, підписники співачки засипали коментарі під фото жартами на її адресу: "У Вас хлопець альфа-самець? З модною тачкою, з великим членом?", "Хоч не старий шкарбун".

Аліна Гросу

Тим часом мережа гуде через новий скандал навколо Аліни Гросу. На цей раз у поле зору шанувальників потрапила історія її нового роману. Справа в тому, що дівчину підозрюють у любовних зв'язках з одруженим чоловіком. Так, нещодавно Аліна в інтерв'ю вперше розповіла про роман із зіркою світового футболу – форвардом Аргентинської збірної Маркосом Рохо.

Нагадаємо, Аліна Гросу стверджує, що її сексуальні форми – спадок від мами, вона нічого не змінювала і може довести це на будь-якому детекторі брехні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу похвалилася перед своїми шанувальниками у соцмережі приїздом в Україну.

Також портал Знай.uа писав, що 23-річна Гросу важить 51-53 кілограми при зрості 168 сантиметрів. До того ж, хтось із користувачів запитав у Аліни, як їй вдається підтримувати форму і без суворого дотримання правильного харчування.