Екс-учасниця дуету "Потап і Настя", яка виступає зараз під псевдонімом NK, випустила в світ іспаномовну композицію "Peligroso". Назва пісні перекладається з іспанської як "небезпечна".

У відеокліпі на цей трек, який Настя Каменських представила в мережі 20 вересня, Настя у відвертому вбранні витанцьовує в джунглях.

Зазначимо, що за добу після публікації на YouTube кліп набрав вже більше 200 тисяч переглядів. У коментарях до відео шанувальники артистки одностайно визнали, що це найкраща на сьогоднішній день пісня проекту NK.

А нещодавно артистка на своїй сторінці в Instagram виклала "живе фото" у відвертій сукні з цього кліпу, сподіваючись, напевне, таким чином "зірвати" ще один куш лайків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Однак, публікація викликала неоднозначні відгуки підписників співачки.
У своїх коментарях фоловери пишуть, що фото дуже відверте і рекомендують Насті хоча б носити спідню білизну.

"Ліфчик треба носити", "Копія Седакової", "Настя, не знімай і не співай такі пісні та кліпи, ти не мішвіршішь чи як її там, тебе не тільки дауни люблять. Хочеш, щоб у когось з мізками інфаркт стався?"– присоромили артистку фоловери.

Нагадаємо, розпусна Каменських в пеньюарі засвітила груди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Каменських на шоу у Флориді представила хіт Peligroso і поговорила іспанською.

Також "Знай.ua" писав, фанати запідозрили, що Каменських і Потап знову разом їх видав капелюх.