Пугачова різко припинила спілкування з багатьма близькими людьми після того, як до неї прийшла слава.

Режисер, співак і композитор Олександр Левшин познайомився з Аллою Пугачовою ще в 1980 році. Тоді на студії "Мелодія" він брав участь у записі пісень Примадонни – "Черговий ангел", "Втома", "Який тривожний цей шлях".

Після тієї спільної роботи Алла Борисівна запропонувала Олександру Леонідовичу брати участь в групі "Рецитал" в якості музиканта. А ще через сім років він став постійним учасником сольних виступів головної співачки країни.

Довше Левшина з Пугачовою з музикантів не працював ніхто. Він був відданий їй цілком – обожнював.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я пішов з дому підлітком. Жив на гастролях. А опинившись у Пугачової, мені здалося, що я потрапив у родину. Ця моя ілюзія і була моя головна помилка", – зітхає Олександр.

І приводів думати так було достатньо.

"Я був молодий, захоплений, романтичний. Навіть колись вимовив таку фразу: "Я буду поруч, поки я потрібен". Ну, знаєте, це як лицарі, ідучи на війну, віддавали дамі серце, – продовжує Левшин. – Але коли Алла Борисівна засяяла зіркою першої величини, з'явилися великі гроші, вона стала віддалятися від тих, хто з нею працював і ми, музиканти, перетворилися для неї просто в обслуговуючий персонал. А обслуговуючий персонал сім'єю бути не може".

Працюючи у Пугачової, він закінчив режисерський факультет Гітісу, зайнявся творчістю, режисирував телевізійні передачі (навіть отримав ТЕФІ), ставив естрадні програми і удостоївся звання "Заслужений артист". А потім раптом Примадонна віддалилася від нього. Левшин все не міг зрозуміти, чому він, вірний лицар, більше не потрібен.

Нагадаємо, Ігор Крутой розповів, чому Пугачова повинна сидіти вдома.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" ошаленіла Пугачова проміняла старого Галкіна на молоденького режисера.

Також портал "Знай.uа" писав, что дочка української запроданки "кайфонула" на дні народження дітей Пугачової і Галкіна. Нещодавно скандальна російська зіркова пара Максим Галкін і Алла Пугачова відзначили перший ювілей двійнят Лізи і Гаррі.