Українська співачка-запроланка Ані Лорак, яка практично прописалась у Москві, показала свої нові світлини в соцмережі, на яких позувала у відвертих образах, виваливши на камеру все, що змогла.

На опублікованих в Instagram stories кадрах артистка позує в золотистому вбранні з дуже глибоким декольте, яке ледь стримує груди зірки.

фото/ Instagram

Щоправда, крім пишного бюсту, на фото більше нічого цікавого. І селфі вийшли так собі- розмиті фотографії. Ну дуже співачці хотілось похвалитися своїми талантами, тому на якість фото ніхто не зважав!

фото/ Instagram

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фанати не вірять, що форми артистки не штучні, адже раніше на фото все виглядалозначно скромніше. А останні фото демонструють дуже пишний бюст, тому більшість фанатів вважають, що 39-річна співачка вдалась до послуг пластичних хірургів.

Життя та кар'єра Лорак в РФ

Ані Лорак відзначилася черговою скандальною витівкою. Так, співачка, чоловік якої зганьбив її, сходивши на ліво, опустилася до реклами громадського харчування. Мало того, що вона постала в напівголому вигляді, так ще й примудрилася рекламувати російський ресторан.

Додамо, співачка Ані Лорак, яка будує кар'єру під боком у Путіна, віддала доньку Софію в гімназію, рік навчання в якої коштує понад $30 тис. (2 млн 105 тис. руб.). Вартість навчання наведена на сайті школи.

Павловська гімназія знаходиться в Підмосков'ї і позиціонує себе як навчальний заклад з поглибленим вивченням гуманітарних дисциплін та іноземних мов.

Можливість відвідувати гуртки та спортивні секції надається за окрему плату.

3 вересня Ані Лорак та її чоловік, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, відвели дівчинку до школи.

Нагадаємо, Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак, яка сильно переживає зраду свого чоловіка, виклала в Instagram нове миле фото та напросилась на похвалу з боку шанувальників.

Також Знай.ua писав про те, що Ані Лорак жорстко розкритикували за новий образ.