Фіналістка другого сезону популярного реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" і героїня "Пацанки. Нове життя" вийшла заміж. Її обранцем став колишній однокласник.

Про це пише Politeka.

Іра Слюнько та її коханий Віктор разом навчалися у школі. Та після закінчення їх шляхи розішлися.

А нещодавно старі добрі знайомі зустрілися знову. Це відбулось на пляжі і колишня "пацанка" навіть не впізнала того, з ким провела все своє дитинство.

"Доля так розпорядилася, що ми зустрілися біля моря. І там же Вітя мені освідчився", – розповіла зірка реаліті.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Освідчення, згадує Іра, було дуже романтичним: Віктор приготував вечерю, купив шампанське, встав на одне коліно. Ось тільки перстень подарував несправжній, а зробив його з пробки від ігристого.

Гучну гулянку влаштували у рідному Херсоні. Подругами нареченої стали подруги та колеги по шоу Галя Полудневич і Юля Чайка.

Також на святі були присутні пацанки з різних сезонів реаліті Нового каналу – Тетяна Коцюба, Дариана Семидоцька і Катерина Дрьомова. Повинна була приїхати і Віолетта Шин, але не змогла за станом здоров’я.

"У Херсоні про моє весілля ще довго будуть всі гудіти. Тому що де ви ще побачите наречену, яка в сукні танцює брейк. До речі, вона у мене була дуже дорога і пишна. Але, якщо чесно, мені було незручно, і довго пробути в сукні я не змогла. Тому близько десятої вечора зняла її, і панчохи, решту часу веселилася, як нормальна людина", – похвалилася Іра.

Романтичною, як каже пацанка, була і їх перша з Вітею шлюбна ніч.

"Ми зняли дорогий, за три тисячі гривень, номер, де було все – бар, велике ліжко, – розповідає в деталях Слюнько. – Вітя розсипав пелюстки троянд, запалив свічки. Випили дорогого шампанського. Але не знаю, чи довго ще буду з ним – думаю, через півроку розлучимося, бо вже трохи мене дістав", - іронізує екс-пацанка.

Нагадаємо, "пацанка" влаштувала епічну бійку, забувши про камери.

Як повідомляв портал Знай.ua, фото Ольги Фреймут у ванній та у всій красі злили в мережу.

Також Знай.ua писав про те, що Оля Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу".