Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася новою піснею під назвою "Шантарам". Так, артистка вирішила розповісти, як написала новий хіт і хто її надихнув.

"#ШАНТАРАМ - ця пісня найкраща з написаних мною. Вона була народжена з миттєвого спалаху, приреченого спалити все до тла... Я пам'ятаю, як він підійшов до мене і я більше не змогла рухатися. Я стояла в клубі повному людей, він цілував іншу, яку бачив вперше. Потім, підійшов до мене і взяв за руку і народилася пісня... P. S. Дякую, що зі мною. Дякую за руку. Пісню можна скачати по прямому посиланню у мене в профайлі. Спасибі за підтримку ❤️", - поділилася історією Седокова. Фоловерам пісня припала до душі: "Красиво, душевно. Спасибі за пісню, Ганнусю! Обов'язково скачаю😍", "Як завжди проникливо, чуттєво 😍 скачала 👌", "Нереальна😍😍😍я ще вночі послухала 🔥🔥🔥", "Прекрасна пісня. Аж мурашки❤️❤️❤️", "Як довго всі чекали на цю прем'єру 🔥🔥🔥🔥нереальні слова ❤️", "Моя дівчинка , ще один хіт душевний , обожнюю ❤️", "Ураааа! Ганнуся, з прем'єрою 💋💋💋", "Супер))❤️🔥слова прямо в душу🔥", "200% попадання-мені запала з перших ноток-біль", "Страшно глибока гарна пісня 💏".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.