Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з репером Потапом вирушили в Майямі, звідки виставляють безліч спільних селфі і не відходять один від одного ні на крок. Парочці вже давно приписують роман і навіть шлюб, проте здається, тільки нещодавно зірковий дует перестав приховувати стосунки.

За 9 годин селфі зібрало 61 тис. лайків. Фолловери ж не змогли пройти повз: "Нарешті разом👏", "Відмінно виглядаєте👍👍👍немає слів... No comments 👍👍👍", "Яка ж ти офігенна!!!!😍Настюша ти сама,сама!!!!!Мрія!!", "Зайчики😍💝", "як ви здорово доповнюєте один одного. Любимо вас!", "Гарна парочка твікс 😄😄", "Настя, Ви разом? Або тільки творчо?", "Зрозуміло,що пара😍 це здорово ...рада так любов Вам😁😎", "❤️солодка парочка".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.