Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком з популярного київського ресторанчика китайської кухні. Знаменитість позувала в довгій сукні в клітку-тартан, дуже модній в цьому сезоні. Так, артистка зізналася, що навіть спробувала хрустких черв'ячків.

"Наїлася черв'яків і пробило на ха ха😂", - пожартувала Камінська. Фолловери взялися коментувати побачене: "Плаття класне!!!!!👍", "Хахатунья))", "Бомбічне плаття 👍", "Шикарний образ)🔥❤️❤️❤️", "Ти крутаааа, Слава😍", "А черв'яки що до цього їли? Може щось заборонене? 😂😂😂😂", "Позитивна красуня😍😮❤️", "Душечка 😍😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.