У мережі не вщухають чутки навколо телевізійного шоу "Оля" за участю Фреймут – мовляв, програму закриють, а ведучу звільнять з каналу. Що ж насправді відбувалося на знімальному майданчику поза кадром? На це питання вирішила відповісти Тома Тевзадзе - авторка продакшена Lucky cat.


Шоу "Оля": закадрові пристрасті

Шоу "Оля"
Шоу "Оля"


Тевзадзе не приховує: все починалося помпезно, витратили купу грошей, а з часом стало зрозуміло: на проекті слід ставити хрест, тому що він перетворився на пустку декорацію.

Шоу "Оля"
Шоу "Оля"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Одні звинувачують у цьому саму Фреймут, мовляв, адаптація американського аналогу на українському телебаченні їй не вдалася.
Керівником все ще числиться Олег Боднарчук, який особисто бачив і міг порівняти рейтинги подібних програм у нас і у США:

Шоу "Оля"
Шоу "Оля"

"був такий посил, що ми, мовляв, перші в світі, хто купив цей формат, він дуже крутий, так що давайте робити його разом. Модний, яскравий, незабутній проект - обіцяв мені. Ніхто не говорив, що буде так, як вийшло", - пояснила вона.

Шоу "Оля"
Шоу "Оля"


Розділити час і набрати команду коштувало жінці чимало сил, а коли Олег "вийшов з гри", шоу здавалося втратило будь-який сенс:

"….роздувати штат, маючи при цьому смішний бюджет. Я і погодилася", - додала Тома в коментарі "Медіаняня".

Шоу "Оля"
Шоу "Оля"


Ходили легенди і про характер Фреймут – хоча глядачам він добре відомий ще з часів "Ревізора". Тевзадзе підтверджує те, що ведуча схильна до конфліктів, але товаришувати з нею не збиралася:

Шоу "Оля"
Шоу "Оля"

"Але ось ми підходимо до того, чому все почало валитися. Стратегії не було ніякої. Був бюджет, як я вже говорила, смішний, але я розуміла, що можу з цим працювати. Щоб було зрозуміло, поясню на прикладі. Уявіть, що вам дають 100 грн і кажуть, що їх треба розтягнути на 10 днів. Ви собі розраховуєте, що за 10 грн в день, в принципі, можна якось викрутитися. А потім кажуть: є собачка, і вона помре, якщо ви не будете їй купувати корм, який коштує 9,8 гривень на день".

Шоу "Оля"
Шоу "Оля"


Контракт довелося розірвати, хоча автору проекту пропонували просто обмежитися набором нових людей. Але декорація з трикімнатної квартири так і не виправдала себе:

Фреймут, шоу "Оля"
Фреймут, шоу "Оля"

"Ми знімали запасні програми, була історія про дівчинку, яка не передала Олі квіти? Вона працювала лінійним продюсером, займалася виключно студією. В один із днів її кличе Оля і каже, що вона звільнена, тому що не пустила фанатку. Фреймут це вислухала і каже: ну ти все одно сьогодні йди, щоб тебе не бачили в павільйоні, тому що я вже написала пост про те, що ти звільнена.", - підсумувала вона.


Дивіться: Фреймут "знімає прокляття "Євробачення" на шоу "Оля"


Нагадаємо, Фреймут збираються звільнити з "Нового каналу".
Як повідомляв Знай.ua, учасниця шоу "Від пацанки до панянки" відгуляла весілля.
Також Знай.ua писав, фанати виклали у мережу пікантний знімок Фреймут.