Буквально на днях 13-річна Маша Полякова, донька популярної української співачки і головної суперблондинки нашої країни Олі Полякової, знялася у фотосесії для обкладинки жовтневого номера відомого журналу "Юна леді".

Відповідне фото обкладинки зі своєю дочкою Полякова опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Моя гордість, моя Маша Полякова стала головною героїнею жовтневого номера журналу для дівчаток "Юна леді". Вітаю тебе з першої "особистою" обкладинкою! Підтримую твої прагнення і радію твоїм успіхам, ти красуня", – зворушливо підписала фотографію співачка.

Варто відзначити, що шанувальники творчості співачки були в захваті від зовнішнього вигляду її доньки, вони засипали коментарі численними компліментами на адресу Олі і Маші.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як відомо, у Полякової є також 7-річна донька Аліса. Батько дочок Полякової – її чоловік Вадим.

До речі, не так давно українська співачка Оля Полякова приміряла статус самої королеви Єлизавети II. Зірка втілила цей образ у фотосесії для глянцю "Viva!" разом із двома дочками і кількома козами. Також Полякова поміркуєвала в інтерв'ю про старість і розповіла, як могла вийти заміж і не стати співачкою.

"Якщо б у свій час... я вийшла заміж за чоловіка, який кликав мене вийти заміж і виїхати з ним в іншу країну, я б не стала співачкою, а була б нещасною фрау з трьома дітьми і кухнею. І мені здається, вона (тобто я) була б зовсім божевільною. Але я хотіла стати співачкою і розуміла, що в запропонованих обставинах це було б неможливо", - пояснила вона.

"Хочете ви того чи ні, але ... ви постарієте. У будь-якому випадку, рано чи пізно це станеться. Швидше за все, одночасно зі своїми подругами. Ну, можливо, на пару років пізніше, якщо захопитеся якимись технологіями. Але, в будь-якому випадку, ви постарієте", - сказала Оля.

Нагадаємо, що Полякова поставила фанатів перед нелегким вибором.

Як повідомляв портал Знай.uа, Полякова зізналася, чому не боїться втратити чоловіка і появи у нього "бурхливого життя".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова показала дуже пікантний кадр-запрошення на зустріч з фанатами в популярному київському ресторані.