Мережу сколихнула новина про те, що відома російська актриса Галина Польських була госпіталізована і доставлена ​​в одну з московських лікарень.

Про це повідомили росЗМІ.

лікар

Багато шанувальників Галини Польських вже знали про те, що у актриси є проблеми з серцем.

Однак днями стан 78-річної актриси дійшов до критичної відмітки, тому лікарі були змушені вжити серйозних заходів.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

актриса

Цікаво, однак, що сама актриса не підтвердила інформацію про госпіталізацію і сказала, що її самопочуття на висоті.

Як вона додала для РІА Новини:

Нісенітниця це все, я добре себе почуваю. Щовесни й щоосені я проходжу планове обстеження, підліковую старі болячки. Я повинна бути в формі.

Зараз актриса буде приймати вітаміни і інші ліки, які допоможуть їй тримати себе в формі.

Будемо стежити за станом актриси.

Нагадаємо, в неділю, 23 вересня, у Сполучених Штатах у віці 83 років не стало легендарного українського поета Богдана Рубчака: смерть констатували медики однієї з клінік в Нью-Джерсі.

Як повідомляв Znaj.ua, стан одеського активіста Олега Михайлика поліпшується.

Також Znaj.ua писав про те, що актор Ел Меттьюс, відомий за роллю в фантастичному фільмі "Чужі" (Aliens, 1986), помер на 75-му році життя. Про це в понеділок, 24 вересня, повідомила газета The Sun.