Відома українська співачка кримськотатарського походження Джамала виклала у своєму профілі в Instagram дуже милий знімок.

Вона порадувала шанувальників фото з чоловіком Сеїт-Бекіром і сином Емір-Рахманом, після чого вони стали засипати співачку проханнями показати обличчя маленької дитини. Джамала після цього вирішила трохи пожартувати і виклала в своєму мікроблозі фото малюка.

Звісно, на чорно-білому знімку зображена сама співачка в далекому дитинстві, а не її чадо. Зазначимо, що шанувальники досить тепло поставилися до невеликого жарту їх кумира.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала презентувала новий кліп на пісню "Крила". Режисером виступила Ганна Яблонська, яка раніше працювала з артисткою під час підготовки ролика "Шлях додому", і знімала кліпи для Бумбокс і Ріапобой.

Як відзначали в оточенні співачки, відео знімали в столиці, в Національному художньому музеї України, в Палаці культури ім. С. П. Королева і на одній з вулиць Дарницького району. Співачка пояснила, що "Крила" – це пісня з глибоким змістом, вона про підтримку, якої потребує кожна людина без винятку.

"Не люблю поняття selfmade, тому що, на мій погляд, воно помилкове і підносить нас над іншими. Ми народжуємося в певних сім'ях, батьки направляють нас, виховують, вкладають у нас свою любов. На кожному етапі нашому житті зустрічаються люди, які нам допомагають, надихають і окриляють. Особливо це важливо у важкі хвилини", - додала Джамала.

Нагадаємо, Джамала зворушила мережу рідкісним знімком з самими близькими.

Як повідомляв Знай.ua, Джамала нещодавно показала ідеальні сімейні стосунки.

Також Знай.ua писав, Джамала поділилася з шанувальниками знімками, зробленими в Туреччині, де мешкає її сестра Евеліна. Артистка гостює у сестри з чоловіком і маленьким сином.