Кремлівський лобіст з Голлівуду Стівен Сігал, який отримав російське громадянство і нещодавно був призначений на посаду спецпредставника МЗС Росії з гуманітарних зв’язків зі США, заявив, що хотів би стати губернатором Приморського краю Росії.

Про це він сказав на зустрічі з глядачами у Владивостоку на кінофестивалі країн Азіатсько-Тихоокеанського регіону "Меридіани Тихого". Глядачі в залі, де проходить кінофестиваль, зустріли заяву Сігала оваціями, повідомляють російські ЗМІ.

Голлівудський актор Стівен Сігал, який влітку почав "працювати" на МЗС РФ, заявив, що його предки по батьківській лінії родом з Приморського краю, і він "хоче дізнатися більше" про цей край, а також "стати вашим губернатором". От так просто і безпосередньо сам "напросився".

Вибори губернатора Приморського краю мають відбутись через три місяці. Справа в тому, що 16 вересня тут відбувся другий тур виборів губернатора, але через кілька днів підсумки голосування через фальсифікації було скасовано.

Нагадаємо, що у листопаді 2016 року Сігал став черговою людиною в низці іноземних спортсменів та акторів, які заробляють в РФ, хто отримав російський паспорт.

Стівен Сігал підтримує політику Кремля щодо України, зокрема, захоплення Криму. А Путіна актор вважає "одним з найбільших світових лідерів в історії".
Актор був серед запрошених на інавгурацію президента Росії Володимира Путіна в травні 2018 року, а також серед гостей на параді до Дня перемоги на Красній площі в Москві.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

4 серпня МЗС країни-окупанта призначив актора "спецпредставником з питань російсько-американських гуманітарних зв'язків" на громадських засадах.

У 2017 році СБУ заборонила йому в'їзд в Україну терміном на 5 років. Раніше він приїжджав на семінари з айкідо.

Нагадаємо, у США Стівена Сігала підозрюють у домаганнях до кількох актрис і журналісток. Всього про це заявили понад 10 жінок. Актор звинувачення відкидає.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Стівен Сігал стане придворним трубачем Путіна.

Також "Знай.ua" писав, що прес-секретар МЗС РФ Марія Захарова пофліртувала з Сігалом на камеру.