Днями мережа вибухнула від знімків, які опублікувала американська фітнес-модель Уїтні Кодрей.

Впевнені, вони не залишать вас байдужими.

Кодрей

30-річна Кодрей є численною призеркою спортивних конкурсів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

І це не дивно, адже її спортивна підготовка просто вражає.

На фото мешканка Сакраменто без сорому позує оголеною, збираючи тисячі лайків і сотні коментарів в соціальних мережах.

А що ви думаєте про Кодрей?

Нагадаємо, скандальна співачка Ані Лорак, яка нещодавно пережила зраду чоловіка, поділилася з шанувальниками тим, як правильно вибирати партнерів.

Як повідомляв Znaj.ua, не так давно відома російська співачка і колишня телеведуча проекту «Дом 2» Ольга Бузова шокувала фанатів «божественним» образом на обкладинці глянсового журналу Elle girl. Так, на фото Бузова зображена з розпущеним волоссям, у повітряній сукні, з сережкою у вигляді хреста і фірмовим знаком руки, що позначає Love.

Також Znaj.ua писав про те, що буквально на днях 13-річна Маша Полякова, донька популярної української співачки і головної суперблондинки нашої країни Олі Полякової, знялася у фотосесії для обкладинки жовтневого номера відомого журналу "Юна леді".