Багато хто вже напевно забули про те, з чого починала популярна українська зірка, екс-солістка гурту Nikita і модель Playboy Даша Астаф'єва. Однак, нещодавно вона розповіла багато нової інформації про своє минуле.

Про це стало відомо з інтерв'ю програми "Слава +" на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

перша обкладинка

Даша розповіла про те, скільки ж вона отримала за перші зйомки в журналі Playboy.

зірка

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як вона додала:

"За обкладинку Playboy найпершу - $ 200. У 2007 році на ці гроші можна було жити. В Америці я отримувала 55 тисяч доларів. Для мене на той час це були шалені гроші. Але я навіть не розуміла що взагалі відбувається. зараз я розумію, що 55 тисяч - це нічого, в порівнянні з тим, наскільки Playboy змінив моє життя. І які випробування з'явилися в моєму житті ".

Крім того, зірка згадала про найважливішу людину, яка вплинула на її життя, а саме про Х'ю Хефнера.

За її словами:

"Я зараз розумію, що я одна з тих, кому вдалося застати людину-легенду, бути особисто з ним знайомою, побувати в цьому місці (будинку Х'ю Хефнера)".

До слова, популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість взяла участь у шоу "Король десертів".

зірка

Так, артистка змогла відхопити ласий шматочок від торта в людський зріст у вигляді напівголої дівчини, яка аж надто схожа на неї.

"О 21:30 🤗🤗🤗 на @1plus1_ua #корольдесертів", - прорекламувала Астаф'єва. Фолловери взялися коментувати побачене: "Я думала що це дівчина лежить . Круто 👏🏻", "Хто натурниця для торта?", "Я б тебе теж скуштував)))", "Огидно. Торт не красивий, ідея просто жахає 👎🏻🤮💩", "Це такий торт?? 😱😱😱", "Я спочатку подумав що вона справжня)", "Не ту частину відрізали ))))".

Нагадаємо, буквально на днях 13-річна Маша Полякова, донька популярної української співачки і головної суперблондинки нашої країни Олі Полякової, знялася у фотосесії для обкладинки жовтневого номера відомого журналу "Юна леді".

Як повідомляв Znaj.ua, популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій.

Також Znaj.ua писав про те, що нещодавно знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.