Модель з Ростова (Росія) Марія Ліман, яка стала зіркою журналу Playboy, таємно зіграла весілля. Про заміжжя секс-символу Ростова стало відомо тільки зараз, хотся церемонія відбулася ще на початку 2018 року.

Цю інформацію повідомляє "Политека".

У повідомленні говориться, що весілля пройшло скромно. Закохані в дружній компанії офіційно узаконили свої стосунки взимку.

Гуляння планували на літо, але щільні робочі графіки чоловіка та дружини не збігаються вигідним чином, щоб у них з'явилося місце для організації свята.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ліман розповіла, що в цьому році вже точно одруження відзначати не буде. Крім того, дівчина зазначила, що чоловік не проти її оголених знімків в соцмережах. У той же час, за словами моделі, він сподівається, що вона видалить їх, коли зможе стати "великою актрисою".

Ліман справді мріє стати актрисою. Зараз вона відвідує курси акторської майстерності.

Журналісти дізналися, що відвертій моделі є що приховувати. Ростовчанка ще жодного разу не показала публіці свого чоловіка. За її словами, це через забобони. В житті Лиман вже траплялося таке, що її обранців намагалися "відбити" подруги або знайомі, тому в питаннях відносин модель особливо делікатна.

Нагадаємо, багато хто вже напевно забув про те, з чого починала популярна українська зірка, екс-солістка гурту Nikita і модель Playboy Даша Астаф'єва. Однак, нещодавно вона розповіла багато нової інформації про своє минуле.

Про це стало відомо з інтерв'ю програми "Слава +" на YouTube-каналі "Люкс ФМ". Даша розповіла про те, скільки ж вона отримала за перші зйомки в журналі Playboy.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", зайчик Playboy Хлоя Кхан мало не втратила купальник у джакузі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що ночнушка намагалася втекти від розкішної Шейк.