Схоже, популярна співачка Йолка вирішила додати скравих фарб у своє життя та позбулась свого чорного волосся, тільки не буквально, вона префарбувалась у блондинку.

Єлизавета Іванців (а це справжні ім'я та прізвище популярної співачки Йолки) зважилася на радикальну зміну іміджу. Багаторічні темне волосся втомили популярну співачку, і вона перетворилася на білявку!

Розміщеним нещодавно в мережі Instagram фото зірка буквально шокувала багатьох своїх шанувальників. За кілька років, які Йолка відома широкій публіці, вона привчила всіх шанувальників свого таланту до довгих балахонам, суконь химерного фасону, прикрашеним цікавим і оригінальним орнаментом. Волосся були зібрані в вертикальний пучок, або були вільно розпущене – "наріжний камінь" іміджу виконавиці пісні "Прованс".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Але тепер Ліза розширила межі свого уявлення про імідж інді-поп співачки. Деякі підписники її аккаунта в соцмережі навіть порівняли образ Йолки з ще однією епатажної виконавицею з США – Леді Гагою.

Що ж, деяка схожість, можливо, і є. Але не надто явна, так що не будемо акцентувати увагу на цьому. Ну а ви як вважаєте, чи йде Лізі такий імідж або краще б їй залишатися брюнеткою?

Додамо, свій звичний імідж також вирішила змінити популярна голлівудська аторка Анджеліна Джолі. Для нової ролі в фільмі Come Away зірка з легкістю приміряла на себе образ блондинки, чим неабияк здивувала шанувальників,однак цей образ їй дуже личить.

Нагадаємо, відома українська співачка та учасниця гурту "Время и стекло", красуня Надя Дорофєєва, яка постійно тішить шанувальників світлинами, в черговий раз здивувала фанатів несподівано розповнілою фігурою.

Як повідомляв портал Знай.ua, співачка-запроданка Ані Лорак шокувала об'ємом фотошопу.

Також Знай.ua писав про те, що голий зад Каменських зганьбив її на весь Маямі.