Популярна бразильська модель Алессандра Амбросіо відвідала гала-вечір Global Ocean, що відбувся у Монте-Карло.

Цю інформацію повідомляє ТСН.

Для світського заходу 37-річна Амросіо обрала прозору сукню, вишиту мерехтливим камінням та стразами. Красуня не одягла білизни, тому усі погляди на заході були прикуті до неї. Образ модель доповнила масивними сергами з камінням і насиченим макіяжем очей. Волосся Алессандра зібрала у високий хвіст.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На червоній доріжці зірка позувала не сама. Поруч була її екс-колега "ангел" Victoria's Secret Лаіс Рібейро. Вона, до речі, теж одягла досить відверте біле плаття з глибоким декольте.

Нагадаємо, що відома бразильська супермодель, ангел Victoria's Secret Алессандра Амбросіо активно веде свою сторінку в Instagram і часто ділиться кадрами зі зйомок. Зараз знаменитість відпочиває в Малібу. Так, дівчина поділилася жаркими кадрами в купальнику, на яких вона ніжитися у басейні.

"Доброго ранку ранковим квіточок", - побажала всім фоловерам Амбросіо. За 16 годин пікантний кадр зібрав 145 тис. Лайків, а фанати залишилися в захваті від побаченого. Шанувальники почали розхвалювати фігуру супермоделі і бажати їй гарного ранку у відповідь.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", Алессандра Амбросіо розбурхала мережу пікантними кадрами. Модель завжди вважалася однією з найсексуальніших моделей серед ангелів Victoria's Secret. Раніше Алессандра оголювалися тільки для рекламних кампаній і фотосесій, але тепер вона почала викладати оголені фото і в свої акаунти в соцмережах.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що ангел Victoria's Secret Алессандра Амбросіо активно веде свою сторінку в Instagram і часто ділиться кадрами зі зйомок. На цей раз знаменитість повністю оголилася для відомого глянцю, прикривши всі свої достоїнства масивної плетених сумкою.