В мережі почала активно поширюватись інформація про те, що стан здоров'я відомого російського співака і танцюриста Бориса Моїсеєва останнім часом різко погіршився. Він вже досить давно не з'являвся на публіці, але премію музичних нагород телеканалу МузТВ ще не пропускав. В цьому році виконавець не прийшов на церемонію, і журналісти серйозно занепокоїлися.

Про забутого співака громадськість згадала після того, як Моїсеєв прийшов на похорон Йосипа Кобзона. Тоді зовнішній вигляд чоловіка багатьох шокував: не так давно перенесений інсульт дав про себе знати. Артист змарнів, після лікарні йому довелося заново вчитися розмовляти і ходити. Зараз Моїсеєв відвідує концерти тільки в якості глядача: більше банально не дозволяє здоров'я. До речі, відомий езотерик зробив прогноз, згідно з яким співак ризикує повторно переснести інсульт протягом найближчих двох років.

Разом з тим, багато користувачів мережі та представники ЗМІ вважають, що здоров'я 64-річного співака різко погіршилося після чергового візиту до пластичного хірурга. За однією з версій, причиною набряклого обличчя Моїсеєва став укол гіалуронової кислоти. Такого висновку дійшов щелепно-лицьовий хірург Олександр Вдовін, вивчивши фотографію Мойсеєва: гіалуронка якийсь час утримує вологу на обличчі, але через слабке здоров'я пацієнта вона справила прямо протилежний ефект, видаючи воду назад.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За останні кілька місяців також з'явилася інформація про те, що у співака в мозку знайшли злоякісну пухлину. Російські журналісти спробували вийти з артистом на зв'язок, аби отримати достовірну відповідь, але співак не зміг відповісти на жодне питання: його вимова була незв'язною.

Звернення до родичів, друзів, колег теж не мало особливого ефекту: інформацію про серйозне захворювання ніхто не підтверджує, але і спростовувати не поспішає. Шанувальники тим часом просто сподіваються, що співак видужає.

Нагадаємо, Борису Моїсеєву різко стало зле під час церемонії прощання з одіозним Йосипом Кобзоном.

Як повідомляв "Знай.uа", стало відомо про загибель відомого музиканта Майка Кеннеді.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що в той же день американська актриса Сьюзан Браун, зірка серіалів "Санта-Барбара" і "Головний госпіталь" пішла з життя.