22-річна російська модель Анастасія Решетова, яка прославилася завдяки відносинам зі скандальним репером Тіматі, вперше прокоментувала чутки про свою вагітність.

Як відомо, з Тіматі Решетова зустрічається вже три роки і, як переконані прихильники, нещодавно їхні стосунки перейшли на новий рівень. Вагітність моделі - топ тема для обговорення всіх фанатів лейблу Black Star.

Під одним з постів Анастасії в Instagram, інтернет-користувач написав, що зіткнувся з нею в елітному перинатальному центрі.

"Якщо я напишу, що бачив тебе в "Лапіно", ти видалиш коментар?", - запитав дописник.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На подив, Решетова не залишила коментар без уваги і написала наступне:

"А навіщо писати те, чого не було? Переплутав може з кимось? Зараз на перший погляд всі дівчата схожі".

Ходять чутки, що модель зараз у пошуках кваліфікованого фахівця, який буде вести її вагітність. Деякі ж фанати Тіматі і зовсім впевнені, що чутки про швидке материнство Решетової — це продуманий піар.

Нагадаємо, фанати Тіматі бурхливо обговорюють весілля російського виконавця, яке відбулася 25 серпня і встигло обрости скандальними чутками і домислами. Поки фанати пари чекають фото з торжества, хейтери в соцмережах поглумилися з чуток про вагітність Анастасії Решетової і її батька-генерала, який "притиснув" Тіматі до стіни.

У мережі вважають, що весілля "по зальоту" не варто чекати нічого хорошого, а Решетова буде недолугої матір'ю. Опіка над дитиною нібито ляже на плечі матері Тіматі Сімони Юнусовой, яка вже виховує старшу дочку репера Алісу.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", багато хто чув про велелюбність виконавця Тіматі. Однак ця новина шокувала його шанувальників не на жарт.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 22-річна російська модель Анастасія Решетова в черговий раз вражає громадськість своїми витівками. Цього разу не тільки хейтери, але і фанати звинуватили зірку у відсутності смаку і стилю.