Мережа була вражена страшною звісткою про те, що український музикант, аранжувальник, лідер рок-групи W.h.i.t.e Олег "Білий" Шевченко звернувся за допомогою до українців для того, щоб зібрати необхідну суму для лікування своєї доньки.

Про це стало відомо після того, як Шевченко розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пост.

Шановні друзі та знайомі! Уважаемые друзья и знакомые! Dear friends and acquaintances! Ніколи не думав, що буду писати...

Geplaatst door Олег Білий Шевченко op Woensdag 26 september 2018

У ньому Олег повідомив про те, що його доньці Ользі Шевченко лікарі поставили страшний діагноз - лімфома Ходжкіна. Сума, яку озвучили медики, виявилася непідйомною для сім'ї, тому родина вирішила шукати допомоги ззовні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

донька музиканта

У своєму пості музикант додав:

"Шановні друзі та знайомі! Ніколи не думав, що буду писати про це. У моєї дочки Ольги Шевченко, знайшли ракову пухлину (лімфома). Наша сім'я була не готова до озвученої вартості лікування. Багато хто знає наскільки не дешево лікувати таку хворобу. Звертаюся до Вас! Якщо є можливість, допоможіть врятувати дочку. Буду щиро вдячний Вам! І якщо буде потрібно моя допомога, завжди підтримаю. Кожна допомога буде зафіксована. Дякую!!! ".

Олег залишив необхідні реквізити для збору коштів:

  • 4731219112709393 Приват Банк Гривня
  • 5168745013178238 Приват Банк Euro
  • 5168745013178246 Приват Банк Dollar

Шевченко Олег Юрійович

До слова, народну артистку Росії Галину Польських, яка відома за роллю тещі Галини Аркадіївни із кінофільму "За сімейними обставинами", було доставлено ​​в одну із підмосковних клінік у вкрай тяжкому стані. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Галина Польських

Повідомляється, що 78-річну Польських вжалила оса і у актриси почалася сильна алергічна реакція: слабкість, висип, а також проблеми з диханням.

Медики надали всю необхідну допомогу.

Популярність і народну любов Польських принесли ролі у фільмах "Я крокую по Москві", "Тіні зникають опівдні", "За сімейними обставинами". Всього Галина Польських знялася більш ніж в 100 картинах і продовжує успішно працювати в новому російському кіно.

Нагадаємо, аспірин вважають одним з найпопулярніших жарознижувальних та знеболювальних засобів, і найчастіше ми приймаємо його під час застуди. Але вчені запевняють, цим його корисні властивості не закінчуються – його також прописують для профілактики серцево-судинних захворювань.

Як повідомляв Znaj.ua, користувачі мережі із жахом спостерігають за наслідками отруєння в дитячому будинку, яке сталося під Рівним.

Також Znaj.ua писав про те, що директор приватного дитячого садка «Лелека», розповіла порталу Clutch про ключові моменти профілактики кору та вакцинації дітей в сучасному освітньому закладі.