У середу в Монте-Карло пройшов гала-вечір на захист Світового океану — князь Альбер II влаштував благодійний прийом і концерт за участю зіркових гостей в оперному театрі. Так, серед запрошених накилимовій доріжці помітили знаменитого актора Орландо Блум та йогосупутницю Кеті Перрі.

Зірки вперше відвідали захід у якості пари.

Саме цей вихід преса розцінила як початок нового етапу в їх стосунках.

У минулому зірки часто фотографувалися на публіці і відвідували загальні світські заходи, але не виходили на доріжку як пара. А минулого вечора співачка позувала фотографам, тримаючись за руку свого обранця.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перш ніж відправитися на прийом, Перрі опублікувала відео в Instagram про підготовку до майбутнього заходу, показавши в кадрі Орландо.

Вперше про роман знаменитостей заговорили на початку 2016 року, але через рік Орландо і Кеті розлучилися. У лютому 2018-го преса повідомила про відновлення роману і з тих пір не переставала розповідати про розвиток відносин.

Нагадаємо, популярна американська співачка і композитор Кеті Перрі часто тішить шанувальників новими знімками в Instagram. Нещодавно артистка показала кілька спільних фото з легендарною співачкою Селін Діон і подякувала виконавиці за те, що та навчила Кеті багатьох цікавих речей. Незвичайне золоте вбрання з високими ботфортами, однак, не всі шанувальники сприйняли на "ура".

Як повідомляв портал Знай.ua, Кеті Перрі запостила в соцмережі фото з коханим, у якого сповзли шорти на пляжі. Шанувальникипочачили на диво багато.

Також Знай.ua писав про те, що Орландо Блум грав п'єсу під назвою "Кілер Джо" в театрі Лондон, проте раптово облажався. Популярний актор відмовився грати на сцені через те,що в одного з глядачів в руках був iPad.