Зірка соцмереж Кирило Терешин, відомий також як "Руки-базуки", нещодавно виклав на своїй сторінці в Instagram фото, яке не на жарт стурбувало його шанувальників.

Фанати заявили, що у 22-річного Кирила відмирають його знамениті "руки-базуки". Як відомо, Терешин прославився тим, що занадто сильно захопився препаратом для штучного збільшення м'язової маси під назвою синтол. Однак, побачивши його свіжі знімки шанувальники почали бити тривогу: схоже, "синтоловий качок" все-таки зайшов надто далеко і в нього почалося відмирання тканин. Користувачі закликали Кирила одуматися і негайно звернутися за медичною допомогою.

"Скоро синтолова бомба вибухне", "У тебе можливо внутрішній некроз з'являється!", "Тобі потрібно терміново позбуватися від базук, вже видно початок некрозу", "Шкода його, як людину", "Мені здається, що якщо він підніме щось трохи більше 10 кг, то його руки просто лопнуть", "Сто відсотків треба синтол вирізати, руки вже почали чорніти", – заявили підписники Терешина.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що зірка інтернету Кирило Терешин, який став відомим і отримав прізвисько "Руки-базуки" через зловживання ін'єкціями синтолу в біцепси, програв бій дівчині - бійцю ММА Заїрі Дишековій.

Ведучий каналу представив Терешину дівчину як "недолугу модель", якій потрібно провести відеотест. Він попросив власника "рук-базук" демонструвати "легку фірмову двійку".

У першій частині поєдинку боєць ММА Дишекова імітувала нерозуміння того, що відбувається. Вона невміло закривалася від ударів Терешина, якому вдалося вдарити її по обличчю. Пізніше дівчина продемонструвала свої здібності і швидко загнала "руки-базуки" в кут. Терешин впав на підлогу, однак Дишекова продовжила завдавати ударів. Колеги відтягли її від суперника.

Нагадаємо, Кирило Терешин різко висловився на адресу Ольги Бузової.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Руки-базуки" показав шанувальникам свою наречену.

Також "Знай.ua" писав, Кирило Терешин отримав ляпаса від Галустяна.