Вдова вбитого в Києві колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова Марія Максакова, таємно вийшла заміж. Про це повідомляє одне з російських ЗМІ.

Як повідомляє видання, цього літа артистка вийшла заміж за Далхата Халаева. Після весілля чоловік отримав від співачки щедрий подарунок: квартиру в самому центрі Москви. Незабаром після цього чоловік продав квартиру, з чим Марія була вкрай незгодна. Вона подала на Халаева позов до суду, в якому стверджує, що не давала йому ніякого права розпоряджатися спільно нажитим майном.

Серед відповідачів, крім самого коханого Максакової, затесався і покупець квартири, Мурат Мержоєв. Що цікаво, останній значиться в базі судових приставів і не сплачує борги.

Раніше повідомлялося, що від колишнього депутата Державної Думи Росії Марії Максаковою, вдови Дениса Вороненкова, вимагають, щоб вона негайно виїхала за територію України.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відповідне звернення на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст Ігор Громов. Він заявив, що українські патріоти дають їй на це всього 72 години:

"Хотів би звернутися сьогодні до Марії Максакової з ультиматумом від імені всіх патріотів України. Марія, ми знаємо, що ти - путінська консерва, що ти є, по суті, агент впливу країни-агресора в нашій країні - в Україні. Я звертаюся до тебе з таким ультиматумом - покинути територію України протягом найближчих 72 годин", - підкреслив журналіст.

За словами Громова, для життя Максакової основна загроза – співробітники російських спецслужб.

Нагадаємо, вдову вбитого в Києві екс-депутата РФ Дениса Вороненкова і Марію Максакову підозрюють у новому романі, а ім'я нового обранця ретельно приховує.

Як повідомляв Знай.ua, Марія Максакова інтерв'ю заявила, що у неї не залишилося сумнівів у причетності до замовлення вбивства її чоловіка Дениса Вороненкова її екс-цивільного чоловіка Володимира Тюріна.

Також Знай.ua писав, Марія Максакова, яка втекла з Росії в Україну, дала інтерв'ю російським журналістам українською мовою.