Що ж це відбувається? Не встигла відгриміти одна історія з коханкою Галкіна, як на порозі вже з'явилася інша знаменита претендентка. І не просто претендентка, а відома балерина Анастасія Волочкова! Що в ній знайшов Максим нам не відомо, але сама балерина від Галкіна в захваті.

Днями Анастасія дозволила собі вільність і відкрито в соцмережах зробила інтимний коментар до посту Галкіна.
Плітки про зради гумориста Аллі Пугачовій продовжують з'являтися, та й сам шоумен іноді не приховує почуттів з боку молодих пасій.

Поки соцмережі повняться чутками про зради Максима Галкіна Примадонні, офіційно сімейство зберігає мовчання щодо подружньої вірності. Знаменитості дозволяють пліткарям і далі переконуватися, що диму без вогню не буває і йти у вірному напрямку. І якщо раніше Максим давав масу приводів для підозр у зрадах - з Орбакайте, Барановської і навіть Бузової, то тепер почали видавати відомі шанувальниці, причому публічно.

До таких відноситься балерина Анастасія Волочкова, повз неї мабуть не пройшли чутки про те, що Галкін і Барановська припинили любовні відносини - фанати побачили свідчення цьому у величезному мишка у телеведучої, у якому «серця немає». І якщо прима балету і раніше не обходила стороною акаунт Макса, залишаючи компліменти його з Аллою Борисівною дітям, то тепер вона перейшла в наступ. Шоумену в коханки публічно, не приховуючи від громадськості, мітить Волочкова, дає зрозуміти виразом захоплення під записом гумориста в Instagram: «Я пам'ятаю, як ми з тобою летіли в літаку і ти читав книгу французькою. Я захоплена». Подібне відкрите кокетство не упустили в соцмережах, нагадавши знаменитості, що у Макса є дружина і діти, і що він щасливий у шлюбі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сам Макс Галкін не привертає увагу публіки до можливих відносин з Волочкової, він їй не відповідає в коментарях, вважаючи за краще приділити пару хвилин Валерії, Кіркорову або іншим своїм впливовим друзям. Мабуть, Максим не поспішає бігти в обійми балерини. Невідомо чи пов'язує їх щось більше ніж дружба, або роман вже встиг відбутися і був вдало прихований від публіки.

Все це стане відомо згодом, адже все рано чи пізно стає надбанням громадськості. Максиму ж побажаємо бути перебірливішими у зв'язках і зосередитися на вихованні дітей.

"Знай.ua" повідомляв раніше: "Ми разом": Волочкова розсунула ноги перед колишнім, фото.

"Знай.ua" також по темі: дякую за дочку! Волочкова вирішила підбити клини до колишнього.