Єгор Крід знову обурив фанатів, розмістивши інтимне фото. На фото репер лежить в оточенні десяти напівоголених моделей. До чого і для чого було розміщено це фото залишається загадкою, сам співак фото коментує так: «Я втомився, хочу любові, та так, щоб наверх... Хоча... немає».

Шанувальників Кріда обурило багато що в цьому пості. По-перше він зіпсував прекрасну композицю Quest Pistols, спотворивши зміст рядку з пісні "Я устал, хочу любви", що прославила українську групу, адже у оригіналі йдеться не "наверх", а "на вік". По-друге, знову голі дівчата і ніякого сенсу. А де ж духовність? Де прекрасні почуття, про які він співає у своїх піснях? Мабуть, Єгор перейшов на темну сторону відносин і навіть не намагається цього приховувати!

Однак куди більше засудили Єгора Кріда за саму оргію з напівоголеними моделями: "Куди поділася скромність? Адже немає нічого прекраснішого її", "Знову голі баби", "Погодься, у твоїх батьків любов крутіше, ніж натовп шкур", "Єгор, я, звичайно, люблю твою творчість! Але, по-моєму, це вже занадто!".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Реперу досі нагадують про переможницю шоу "Холостяк" Дарину Клюкину, яку, очевидно, Крід кинув відразу ж після закінчення шоу. Прихильники приходять до висновку, що в нинішньому юному віці репера в його голові можуть вміститися лише думки про секс і слова власних пісень, а до любові і глибокої інтелектуальності він просто не доріс. Частина фанатів вкотре переконалися, що пошук "своєї любові" на шоу був всього лише акторською грою, головною метою якої був хайп і піар.

Портал "Знай.ua" писав також по темі: колір настрою чорний: життя Пугачової показали в одному хіті Кіркорова. Шанувальники творчості Алли Пугачової присвятили Примадонні відео Колір настрою чорний", в основу якого поклали відомий хіт колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова.

"Знай.ua" повідомив раніше: я не торкався козла: Кіркоров і Басков оригінально вибачилися за "Ібіцу". Філіп Кіркоров, Микола Басков зняли ще один спільний кліп, який нібито зробили в якості вибачень за їх попередню спільну роботу - ролик "Ibiza".