На своєму концерті Світлана Лобода вирішила повеселити фанатів. Співачка вибрала жертву і почала привселюдно знущатися. Навіщо було влаштовано прилюдне приниження ні в чому неповинного фаната пресі невідомо. Сама артистка видала все за безневинний жарт і продовжила виступ як ні в чому не бувало. Сподобалося таке ставлення глядачам невідомо, сам постраждалий ситуацію не коментував.

У Мережі з'явився відеозапис, на якому можна побачити, як раптово виступ Лободи зупиняється, і вона починає говорити з якимось чоловіком із залу. Його співачка спробувала присоромити на ґрунті віку, почавши питати його не занадто голосно чи для нього грає музика, і не занадто яскраво світить світло на сцені. Після цього вона всіляко продовжила знущатися над чоловіком, припускаючи, що після цього «жовті» ЗМІ почнуть писати різні кричущі заголовки про те, що «Лобода засліпила публіку» і все в цьому дусі.

Насправді, така поведінка, звичайно, можна описати невинним жартом, яким Світлана вирішила розрядити обстановку на концерті, але, насправді, здається, що всьому причиною елементарна злість, але ось звідки вона взялася питання вже іншого толку.

Найімовірніше, з осені у Світлани сталося якесь загострення гормонів, бо з-за цього буйства вона і зриває злість на тих, хто прийшов на її концерт глядачах.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що співачка постійно перебуває на гастролях. Щільний графік не дає їй повноцінно відпочивати і бачитися з дітьми. Можливо, це стало причиною повсякденного стресу, який накопичився і дав про себе знати в самий непідходящий момент.

"Знай.ua" писала раніше про співачку: "Лохотронщица": Лобода залишила фанатів з носом і втекла. Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість показала новий знімок з Риму, проїхавшись на метро. Фанати ж звинуватили артистку в обмані: сторінка конкурсу, який вона проводила спільно з кількома спонсорами різко пішла.

"Знай.ua" також по темі: Лобода вже не та: фанати відправили запроданку на пенсію.